Logo

Часови за ученици со потешкотии во учењето

Број на оглас: 2156485 | Објавен на: 18.02.2019, 15:35
Промовирај Обнови Измени Избриши    Назад

Цена: 150 МКД

Категорија: Услуги, Сервисери / Обуки, Курсеви, Часови и Подучување / Останато

Вид на оглас: Се изнајмува


Одржувам часови за подучување и помагање на ученици во повеќе области.
Имам: 5 год. работа со деца со лесно ментално нарушување, 2 год. работа со деца со полесна форма на дислексија, 1 год. работа со деца со полесна форма на аутизам, 2 год. подучување на ученици во разни области, пракса во повеќе училишта и градинка
Одржувам часови за ученици од основно образование во повеќе области:
Ученици од основно образование: По сите предмети од I до V одделение, Хемија за VIII и IX одделение, Македонски јазик од I до IX одделение
Ученици со посебни образовни потреби(лесно ментално нарушување) од I до IX одд: Помош во почетно читање и пишување, Помош во почетното изучување на математика, Помош во совладување на други предмети
Ученици со дислексија (полесна форма) од I до V одделение:Помош во почетно читање и пишување, Помош во почетното изучување на математика, Поддршка во други предмети
Поседувам домашна библиотека составена од повеќе од 1000 библиотечни единици.
Часовите може да се реализираат на повик според вашите потреби или месечно посетување два или три пати неделно со времетраење од 60, 90, 120 или 150 минути.
Во склоп на износот за часовите влегува: редовна комуникација со родителите, се продолжува од нивото на знаење до кое е слушателот, планирање и пристап согласно развојните можности на слушателите, доколку е на месечно ниво одржување на бројот на средби во текот на еден месец - 8 или 12 во времетраење според изборот, доколку е на повик, одржување на средбата со времетраење според изборот, подготвување на содржината на средбите во договор со родителите, планирање на секоја средба и домашна задача, проверка на секоја домашна задача и давање кус описен коментар по потреба, внимателно следење на работата на слушателот и давање кус описен коментар по потреба, водење евиденција за бројот на реализирани средби и домашни задачи, надополнување на одложена средба во друг термин, употреба на различни методи и форми на работа, современи и различни, готови и наменски изработени дидактички материјали, медиуми во текот на часовите, различна стручна литература, позајмување на литература од домашната библиотека
Без разлика на изборот на понудата: Првата средба е бесплатна. Првиот месец добивате и дополнителни услуги. (дополнително ќе бидете информирани)
Напомена: Два предмета/области се реализираат доколку се одбере понуда чии часови се со времетраење од најмалку 90 минути. Понудите од 60 минути се само за 1(еден) предмет/област.
Износ за часови на Ваш повик:
Времетраење на час: 60 мин. – 150,00 / 90 мин. – 220,00 /120 мин. – 290,00 / 150 мин. – 350,00
Износ на часови на месечно ниво:
1.ПОНУДА: 2пати*60мин = 950,00 попуст 21% ; 2.ПОНУДА: 3пати*60мин = 1.350,00 попуст 25%; 3.ПОНУДА: 2пати*90мин = 1.250,00 попуст 29%; 4.ПОНУДА: 3пати*90мин = 1.750,00 попуст 34%; 5.ПОНУДА: 2пати*120мин = 1.650,00 попуст 29%; 6.ПОНУДА: 3пати*120мин = 2.300,00 попуст 34%
Часовите се одржуваат во мојот дом.
КОНТАКТ: Јане - 078/251-493

 Скопје    Општина: Скопје Центар

Прати Е-Маил

 Marija

Потврден огласувач