1 / 8
Se izdava magacin od 100m2 do 750m2
1 €
Цената не е фиксна
19.01.2021 13:00

Петровец / Скопје

Квадратура:

750 m²

Нудиме за изнајмување деловен простор кој вклучува магацин, рампа за товар, канцеларии, административни простории и паркинг места за бизнис активности во Петровец. Објектот е на совршена локација со излез на главната улица на само 900 метри од Патарина Петровец со брз пристап до Автопат A1, Автопат A4 и меѓународниот пат Е-75 на пресекот на коридорот 8 и 10 со директен пристап за шлепери, камиони, комбиња и коли. Објектот е погоден за секаков вид на бизнис.

• 750m2 магацински простор со 2 одделни големи лизгачки врати со димензии H = 3,9m висина и 3,9m ширина. Подот е од бетон, покривот е од метална конструкција со горно осветлување и прозорци. Објектот е поврзан на електрична мрежа со трифазна струја, а водоснабдувањето на објектот е од сопствен бунар. Објектот има паркинг плац од 2 000 m2 со капацитет за маневрирање на неколку шлепери, комбиња и коли;
• 25m2 рампа за утовар и истовар на ниво на висина H = 1,2m;
• 50m2 канцеларија со тоалет и кујна за комерцијална или административна активност или место за одмор и преспивање на шофери;
• Дизел виљушкар предвиден за товар и растовар.
• Се издава и хладњача - комора за одржување со 2 ел. мотори за замрзната храна со висина од 16m2 и h = 4m. Комората е опремена со рафтови.
• Има можност за изнајмување на дополнителен канцелариски, административен или трговски простор од 600м2, како и логистика околу работата.
Kancelarii / Magacin / Sklad/ Deloven prostor/ Storage / Storage facilities / Rabotilnica /

Цената е 1,2 евра по 1m2, а за производствени активности со најмногу 3 лица вработени цената е 1,6 евра по 1m2.
За повеќе информации, јавете се на 070 502 763.
За долгорочноo изнајмување, одлична цена по договор.

Категорија: Недвижности / Магацини

Се изнајмува од:

Magacin
Потврден огласувач
070502763
Испрати Е-маил до огласувачот