Премиум член

Постигнете едноставно повеќе – сега станете премиум-член!

Презентирајте се уште попрофесионално со сопствен рекламен банер на Реклама5. Додадете на Вашиот профил дополнителни информации за Вас. Од нас добивате ефективни помагала, лесни за употреба со коишто ќе си направите име и ќе го разбудите интересот на купувачите. Многу компании работат со онлајн продавници кои имаат малку посетители. Со премиум членството на Реклама5 заштедувате време и пари. Реклама5 ја користите како своја сопствена веб страница за продажба. Профитирајте со оваа наша нова атрактивна услуга:

     - Сите Ваши производи ќе бидат прикажувани во редовното пребарување.
     - Направете свој УРЛ ( http://www.reklama5.mk/you_company).
     - Добивате директна поврзанот со сите Ваши огласи преку Вашиот УРЛ.
     - Вашата марка ( лого) ќе биде видливо во сите Ваши огласи.
     - Можете да управувате со сите Ваши производи, едноставно влезете во Вашиот профил.
     - Сите Ваши предмети ќе бидат прикажани на листата.
     - Вашето лого, името на фирмата и деталниот текст за Вашата услуга ќе се појави на листата со предмети.      - Вкупно можете да управувате до 500 огласи на годишно ниво. Обновување на огласи дополнително се наплатува.

Колку чини премиум членството?

Премиум членството за 12 месечни пакети (1 година) чини 490 ден + ддв.

Како можам да платам?

Плаќање со дебитна картичка е најсоодветниот начин за плаќање без никаков ризик за Вас или платете преку уплатница.

Како да станам премиум член?

Ако се уште не сте редовен член на Реклама 5 Ве молиме најпрво регистрирајте се. Ако веќе сте регистрирани како редовен член најпрво Ве молиме најавете се. По успешното најавување ќе се најдете во Вашето поле за логирање, таму само кликнете на копчето „сега стани премиум член“ кое е прикажано на полето за логирање и потоа следете ги упатствата.

Образување на премиум полето и управување со него.

Откако ќе биде отворено Вашето премиум поле, тогаш ќе имате пристап до Вашата лична страница, кадешто ќе треба да кликнете на копчето Премиум поле. Пополнете го дадениот формулар и со тоа Вашиот личен профил е креиран. Уредете ја Вашата премиум област, оформете го профилот на Вашиот бренд и презентирајте ја Вашата понуда. Вашето премиум поле сега е оформено и можете да почнете со продажба. Можете да дадете име, но запомнете дека тоа треба да го изразува името на Вашата марка.

Општи услови за користење на премиум членството (12 месечен пакет)

Со регистрирањето како премиум член Вие ги прифаќате наведените услови за користење. Со тоа тие стануваат дел од договорот.
Лица кои се уште не навршиле 18 години не е дозволено да ја користат оваа услуга. Доколку не сте согласни со задолжителните услови за користење не може да уследи регистрирање.
Реклама5 им нуди на своите корисници онлајн услуга. Во неа се содржани како бесплатни, така и платени услуги. За користење на услугите на Реклама5 е потребна регистрација. За таа цел на клиентот му се потребни е-пошта и лозинка којаќе биде избрана од него.
Со регистрирањето најпрво настанува бесплатен сервис помеѓу Реклама5 и регистрираниот клиент кој е регулиран со одредбите на овие услови за користење. По регистрирањето Реклама5 му нуди на клиентот и платени услуги. Основите на договорот на овие платени услуги исто така се овие општи услови за користење.
Пред склучувањето на договорот за платени услуги, клиентот е информиран за содржината на секоја платена услуга, како и за цените и условите за плаќање. Со кликнување на копчето „сега стани премиум член“ клиентот се изјаснува дека сака да склучи договор за платената услуга одбрана од негова страна.
Услугата на Реклама5 е во оперативна должност непрекинато седум дена во неделата со 95% расположливост во текот на годината.
Од ова се иземени случаите на испад поради одржување и надградба на софтверот, како и времето кога услугата не е достапна на интернет поради технички или други проблеми кои не се под влијание на Реклама5 (виша сила, трети лица и сл.).
Во случај Вашиот профил да биде избришен поради проблеми од техничка природа, враќањето на парите нема да биде можно.
За користење на сервисот Реклама5 во целост, клиентот мора да ги користи најновите пребарувачки технологии или да го овозможи нивното функционирање на својот компјутер (на пр. активирање на Java Script, Cookies, Pop-ups). Доколку се користат постари или технологии кои не се во општа употреба, можно е да се случи клиентот да може само ограничено да ги користи услугите на Реклама5.
Клиентот во секое време има право преку логин-полето да го откаже договорот и притоа дејството ќе стапи веднаш. Откажувањето ќе стане валидно со кликнувањето на линкот „Избриши премиум членство“ во полето „логин поле“.

 

Вашето Име
Вашиот Е-Маил
Предмет
Вашиот Телефон
Текст на пораката
Внесете го точниот резултат
Испрати

Добредојдовте на Reklama5.mk

Со цел да ја направиме Реклама5 полесна и подостапна за употреба, ние користиме cookies на нашата веб страница. Со сурфање на reklama5.mk се согласувате да користите колачиња. Детални информации можете да најдете на Политика за колачиња

Се согласувам