agromila trejd


Трактор/traktor Johan Deere 4040

Se prodava Johan Deere 4040 vo odlicna sostojba

1 €
или предлог цена

oprema za svinjarska farma/опрема за свињарска фарма

Се продава опрема за фарма: -Чекалишта -Прасилишта -пластика за бе...

1 €
или предлог цена

silos/силос

-поцинковани силоси -опрема за фарма -автоматски линии за хранење

1 €
или предлог цена

agromila trejd

Телефон: 076482202

Град: Свети Николе

Контактирајте го огласувачот преку е-маил
Внесете го точниот резултат:
Spam protection & IP save
Испраќање на рекламни понуди е строго забрането!
Испрати порака
agromila trejd


Свети Николе

www.reklama5.mk/PremiumDetails?id=747442

076482202