Logo

Taxi Services Taksi Prevoz Solun Halkidiki Atina

Број на оглас: 3180296 | Објавен на: 22.02.2020, 20:06
Промовирај Обнови Измени Избриши    Назад

Цена: 1 МКД

Категорија: Услуги, Сервисери / Возило, Превоз, Транспорт / Такси услуги

Вид на оглас: Се продава


МК 🇲🇰
🚖 ТАКСИ ПРЕВОЗ

ТРАНСПОРТ Транспортни услуги во МАКЕДОНИЈА 🇲🇰 И странство ГРЦИЈА 🇬🇷 , БУГАРИЈА 🇧🇬 , СРБИЈА 🇷🇸 , АЛБАНИЈА 🇦🇱 , КОСОВО, ЦРНА ГОРА 🇲🇪,
НОВО, СИГУРНО, ПРОВЕРЕНО, ИСКУСТВО,
ОПРЕМЕНО СО КЛИМА, 📀 Вифи во МК

ЦЕНОВНИК: 💶

🇲🇰 СКОПЈЕ - АЕРОДРОМ 🇲🇰 - 15,€
🇲🇰 АЕРОДРОМ - СКОПЈЕ 🇲🇰 - 15,€

🇲🇰 СКОПЈЕ - ОХРИД 🇲🇰 - 65,€
🇲🇰 ОХРИД - СКОПЈЕ 🇲🇰 - 65,€

🇲🇰 СКОПЈЕ - СОЛУН 🇬🇷 - 80, €
🇬🇷 СОЛУН - СКОПЈЕ 🇲🇰 - 80, €

🇲🇰 СКОПЈЕ - АТИНА 🇬🇷 - 300, €
🇬🇷 АТИНА - СКОПЈЕ 🇲🇰 - 300, €

🇲🇰 СКОПЈЕ - СОФИЈA 🇧🇬 - 80, €
🇧🇬 СОФИЈА - СКОПЈЕ 🇲🇰 - 80, €

🇲🇰 СКОПЈЕ - ТИРАНА 🇦🇱 - 120, €
🇦🇱 ТИРАНА - СКОПЈЕ 🇲🇰 - 120, €

🇲🇰 СКОПЈЕ - БЕЛГРАД 🇷🇸 - 160, €
🇷🇸 БЕЛГРАД - СКОПЈЕ 🇲🇰 - 160, €

🇲🇰 СКОПЈЕ - НИШ 🇷🇸 - 75, €
🇷🇸 НИШ - СКОПЈЕ 🇲🇰 - 75, €

🇲🇰 СКОПЈЕ - ПРИШТИНА 🇽🇰 - 50, €
🇽🇰 ПРИШТИНА - СКОПЈЕ 🇲🇰 - 50, €

ПОСЕДУВАМЕ :
ТРАНСПОРТЕРИ ЗА ДЕЦА ✔
ТРАНСПОРТЕРИ ЗА ВЕЛОСИПЕДИ ✔
ТРАНСПОРТЕРИ ЗА СКИИ ✔

СО ВКЛУЧЕНИ ПАТАРИНИ - ВИНЕТКИ
БЕЗ ДОПОЛНИТЕЛНИ ТРОШОЦИ !!!!!!
НАПОМЕНА : СО ВОЗИЛО ОД СЛИКИТЕ....

ВОЕДНО НУДИМЕ Аеродромски Трансфер НА ЦЕЛИОТ БАЛКАНСКИ РЕГИОН Доколку се враќате во истиот ден од вашата дестинација Враќањето се наплаќа половично 50% попуст

ЗА ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ И СОРАБОТКА
Можете да контактирате со НАС и на:
VIBER или WHAT'S APP 24/7
📲 Ангел 071/271-591

FACEBOOK страна :
https://www.facebook.com/TAXI-Services-Skopje-Macedonia-170486287119883/

ENG: 🇬🇧
Taxi Services

🚖 Transport services in MACEDONIA 🇲🇰 , and abroad GREECE 🇬🇷 , BULGARIA 🇧🇬 , SERBIA 🇷🇸 , ALBANIA 🇦🇱 , KOSOVO , MONTE NEGRO 🇲🇪, AND ALL BALKAN REGION,
🆕, COMFORTABLE, SECURE, EXPERIENCE Equipped with: AC, 📀 WIFI

PRICES LIST : 💶

🇲🇰 SKOPJE - AIRPORT 🇲🇰 - 15, €
🇲🇰 AIRPORT - SKOPJE 🇲🇰 - 15, €

🇲🇰 SKOPJE - OHRID 🇲🇰 - 65, €
🇲🇰 OHRID - SKOPJE 🇲🇰 - 65, €

🇲🇰 SKOPJE - THESSALONIKI 🇬🇷 - 80, €
🇬🇷 THESSALONIKI - SKOPJE 🇲🇰 - 80, €

🇲🇰 SKOPJE - ATHENS 🇬🇷 - 300, €
🇬🇷 ATHENS - SKOPJE 🇲🇰 - 300, €

🇲🇰 SKOPJE - SOFIA 🇧🇬 - 80, €
🇧🇬 SOFIA - SKOPJE 🇲🇰 - 80, €

🇲🇰 SKOPJE - TIRANA 🇦🇱 - 120, €
🇦🇱 TIRANA - SKOPJE 🇲🇰 - 120, €

🇲🇰 SKOPJE - BELGRADE 🇷🇸 - 160, €
🇷🇸 BELGRADE - SKOPJE 🇲🇰 - 160, €

🇲🇰 SKOPJE - NIS 🇷🇸 - 75, €
🇷🇸 NIS - SKOPJE 🇲🇰 - 75, €

🇲🇰 SKOPJE - PRISTINA 🇽🇰 - 50, €
🇽🇰 PRISTINA - SKOPJE 🇲🇰 - 50, €

We One :
Transporters for children. ✔
TRANSPORTERS FOR BIKE ✔
TRANSMITTERS for skis ✔

Whit pay tools / vignette included...
Prices per vehicle max 4 persons...
WHIT CAR OF THE PICTURE..

Airport Transfers in the BALKAN IF YOU ARE RETURNING IN THE SAME DAY... RETURNS IS 50% DISCOUNT

FOR MORE INFORMATION AND CORPORATE
YOU CAN CONTACT US BY
VIBER or WHAT'S APP 24/7
📲 Angel 0038971271591

FACEBOOK PAGE :
https://www.facebook.com/TAXI-Services-Skopje-Macedonia-170486287119883/

TAGS : #ТАКСИ #ТРАНСПОРТ,TRANSPORT, #TAXI

 Скопје    Општина:Аеродром

Прати Е-Маил

 BTS Logistic Skopje Macedonia

Потврден огласувач