Електропромет ВИН


Сите видови на електрични пумпи, боци, автоматики

Електропромет ВИН - Скопје е генерален и овластен дистрибутер на цело...

По Договор
или предлог цена

Потопни пумпи PEDROLLO - Italy

Потопни пумпи тип 4SR од PEDROLLO - Italy 4SR 2/9F (0.55 kW) = Q (...

1 МКД
или предлог цена

Мембрански боци AQUASYSTEM

Мембрански боци од програмата на AQUASYSTEM - Italy 24 литри (верт...

1 МКД
или предлог цена

Хидро - Сет 2200 W (36H)

Хидро - Сет HST NOVOTERM - Austria Тип: NTP 70 Потекло: Австрија ...

1 МКД
или предлог цена

Хидро - Сет 1600 W (36H)

Хидро - Сет HST NOVOTERM - Austria Тип: NTP 70 Потекло: Австрија ...

1 МКД
или предлог цена

Хидро - Сет 2200 W

Хидро - Сет HST NOVOTERM - Austria Тип: NTP 70 Потекло: Австрија ...

1 МКД
или предлог цена

Хидро - Сет 1600 W

Хидро - Сет HST NOVOTERM - Austria Тип: NTP 70 Потекло: Австрија ...

1 МКД
или предлог цена

Хидро - Сет 1100 W

Хидро - Сет HST NOVOTERM - Austria Тип: NTP 70 Потекло: Австрија ...

1 МКД
или предлог цена

Хидрофорска пумпа 2200 W

Хидрофорска пумпа HST NOVOTERM - Austria Тип: NTP 70 Потекло: Авс...

1 МКД
или предлог цена

Хидрофорска пумпа 1600 W

Хидрофорска пумпа HST NOVOTERM - Austria Тип: NTP 70 Потекло: Авс...

1 МКД
или предлог цена

Хидрофорска пумпа 1100 W

Хидрофорска пумпа HST NOVOTERM - Austria Тип: NTP 70 Потекло: Авс...

1 МКД
или предлог цена

Филтер со влошка PEDROLLO

Комплет сет филтер со влошка за прочистување на водата производ на PE...

1 МКД
или предлог цена

Хидро - Сет 750 W

Хидро - Сет HST NOVOTERM - Austria Тип: NTP 50 Потекло: Австрија ...

1 МКД
или предлог цена

Хидро - Сет 550 W

Хидро - Сет HST NOVOTERM - Austria Тип: NTP 50 Потекло: Австрија ...

1 МКД
или предлог цена

Хидрофорска пумпа 750 W

Хидрофорска пумпа HST NOVOTERM - Austria Тип: NTP 50 Потекло: Авс...

1 МКД
или предлог цена

Хидрофорска пумпа 550 W

Хидрофорска пумпа HST NOVOTERM - Austria Тип: NTP 50 Потекло: Авс...

1 МКД
или предлог цена

Потопна пумпа NT 200 (1500 W)

Потопна пумпа HST NOVOTERM - Austria Тип: NT 200 Потекло: Австриј...

1 МКД
или предлог цена

Потопна пумпа NT 150 (1100 W)

Потопна пумпа HST NOVOTERM - Austria Тип: NT 150 Потекло: Австриј...

1 МКД
или предлог цена

Потопна пумпа NT 100 (750 W)

Потопна пумпа HST NOVOTERM - Austria Тип: NT 100 Потекло: Австриј...

1 МКД
или предлог цена

Автоматика Easypress II Pedrollo - Italy

Автоматика Easypress II Pedrollo - Italy Максимална регулација на пу...

1 МКД
или предлог цена

Автоматика BRIO TANK Italtecnica - Italy

Автоматика BRIO TANK Italtecnica - Italy Со вграден резервар од 0.4 ...

По Договор
или предлог цена

Автоматика BRIO 2000 M Italtecnica - Italy

Автоматика BRIO 2000 M Italtecnica - Italy Максимална регулација на ...

По Договор
или предлог цена

Потопна пумпа за фекална вода со нож Pedrollo - Italy

Потопна пумпа за фекална вода со нож тип "Tritus" Производ на Pedrol...

1 МКД
или предлог цена

Потопна пумпа за прљава вода VXm

Потопна пумпа за прљава вода PEDROLLO - Italy Тип: VXm 10/35 Поте...

1 МКД
или предлог цена

Потопна пумпа за прљава вода RXm

Потопна пумпа за прљава вода PEDROLLO - Italy Тип: RXm 2/20 Потек...

1 МКД
или предлог цена

Пумпа PKm 80 (750 W)

Пумпа PEDROLLO - Italy Тип: PKm 80 Потекло: Италија Сила на мото...

1 МКД
или предлог цена

Пумпа PKm 65 (500 W)

Пумпа PEDROLLO - Italy Тип: PKm 65 Потекло: Италија Сила на мото...

1 МКД
или предлог цена

Пумпа PKm 60 (350 W)

Пумпа PEDROLLO - Italy Тип: PKm 60 Потекло: Италија Сила на мото...

1 МКД
или предлог цена

Комплет системи за дренажа Pedrollo - Italy

Комплет системи за дренажа на чиста, прљава, фекална вода Pedrollo - ...

1 МКД
или предлог цена

Хидро - Сет VCE 55 (24H)

Хидро - Сет Elektrokovina - Slovenia Тип: VCE 55 Потекло: Словени...

1 МКД
или предлог цена

Хидро - Сет 1500 W (24H)

Хидро - Сет HST NOVOTERM - Austria Тип: NTP 60 Потекло: Австрија ...

1 МКД
или предлог цена

Петостепена пумпа VCE 55

Петостепена пумпа Elektrokovina - Slovenia Тип: VCE 55 Потекло: С...

1 МКД
или предлог цена

Петостепена пумпа 1500 W

Петостепена пумпа HST NOVOTERM - Austria Тип: NTP 60 Потекло: Авс...

1 МКД
или предлог цена

Циркулациони пумпи HST NOVOTERM

Циркулациони пумпи од програмата на HST NOVOTERM - Austria HST 25/...

1 МКД
или предлог цена

Пумпа 2CPm Pedrollo - Italy

Пумпа PEDROLLO - Italy Тип: 2CPm 25/16B Потекло: Италија Сила на...

1 МКД
или предлог цена

Хидрофорска пумпа JSW 2 AX

Хидрофорска пумпа PEDROLLO - Italy Тип: JSW 2 AX Потекло: Италија...

1 МКД
или предлог цена

Хидрофорска пумпа JSW 2 CX

Хидрофорска пумпа PEDROLLO - Italy Тип: JSW 2 CX Потекло: Италија...

1 МКД
или предлог цена

Хидрофор со автоматика Pedrollo - Italy

Хидрофор со автоматика Pedrollo - Italy Тип: JSW 2 CX - 24H Потек...

1 МКД
или предлог цена

Хидро - сет Pedrollo - Italy

Хидро - сет Pedrollo - Italy Тип: JSW 2 CX - 24H Потекло: Италиј...

1 МКД
или предлог цена

Пумпа од нерѓосувачки челик Pedrollo - Italy

Пумпа од нерѓосувачки челик Pedrollo - Italy Тип: JCRm 2B Потекло...

1 МКД
или предлог цена

Пумпа CPm 150 (750W)

Пумпа PEDROLLO - Italy Тип: CPm 150 Потекло: Италија Сила на мот...

1 МКД
или предлог цена

Пумпа CPm 132 (550W)

Пумпа PEDROLLO - Italy Тип: CPm 132 Потекло: Италија Сила на мот...

1 МКД
или предлог цена

Пумпа CPm 100 (250W)

Пумпа PEDROLLO - Italy Тип: CPm 100 Потекло: Италија Сила на мот...

1 МКД
или предлог цена

Потопна пумпа TOP 3

Потопна пумпа PEDROLLO - Italy Тип: TOP 3 Потекло: Италија Сила ...

1 МКД
или предлог цена

Потопна пумпа TOP 2

Потопна пумпа PEDROLLO - Italy Тип: TOP 2 Потекло: Италија Сила ...

1 МКД
или предлог цена

Потопна пумпа TOP 1

Потопна пумпа PEDROLLO - Italy Тип: TOP 1 Потекло: Италија Сила ...

1 МКД
или предлог цена

Манометар Pedrollo - Italy

Манометар Pedrollo - Italy Тип: MR10 Потекло: Италија Степен на...

1 МКД
или предлог цена

Притисочна склопка PSG Pedrollo - Italy

Притисочна склопка PSG-1 Pedrollo - Italy Обсек на регулација на при...

1 МКД
или предлог цена

Пумпа MK (вертикална) Pedrollo - Italy

Пумпа PEDROLLO - Italy Тип: MKm 3/3 Потекло: Италија Сила на мот...

1 МКД
или предлог цена

Потопни мотори Pedrollo - Italy

Потопни мотори Pedrollo - Italy Надворешна школка Stainless stell ...

1 МКД
или предлог цена

Потопна пумпа за AdBlue

Потопна пумпа за AdBlue Ги исполнува сите стандарди AdBlue - (trad...

1 МКД
или предлог цена
Страна 1 од 2

Електропромет ВИН

Телефон: 071327026

Адреса: ул. Борис Трајковски бр. 214 (Пинтија)

Град: Кисела Вода

Веб страна: https://elektropromet-vin.com.mk

Facebook страна: https://www.facebook.com/Elektropromet/?epa=SEARCH_BOX

Компанијата Електропромет ВИН ЛТД д.о.о. Скопје е формирана 2011 година со единствена цел за успешна соработка во областа на машинско-техничката индустрија. Нашата основна дејност преставува продажба , монтажа и редовен сервис на електрични пумпи, електрични мотори, санитарно-противпожарни хидростаници, механички заптивки и кертриџ склопки за секакви видови пумпи, графитни и тефлонски плетеници, клингерит табли како и оригинални резервни делови за сите претходно споменати работи. Нашата Компанија Електропромет ВИН ЛТД д.о.о. е лојален и редовен дистрибутер на брендовите од типот VULCAN ENGINEERING LTD UK, FIRST4SEALS LTD UK, ELKO MARIBOR SLOVENIA, PEDROLLO ITALY, VAREM & ELBI ITALY, ITALTECNICA ITALY, NOVOTERM AUSTRIA, TEADIT AUSTRIA, ANGA POLAND како и голем број други компании производители на резервни делови. Работниот тим на компанијата Електропромет ВИН ЛТД д.о.о. ви овозможува 24 часовна поддршка, гаранција и соодветни сертификати за сите производи во својот работен програм. Го цениме квалитетот и се трудиме секогаш да ја добиете најниската цена за својот производ. Во очекување на заедничката соработка, Со почит, Електропромет ВИН ЛТД д.о.о.

Контактирајте го огласувачот преку е-маил
Внесете го точниот резултат:
Spam protection & IP save
Испраќање на рекламни понуди е строго забрането!
Испрати порака
Електропромет ВИН

WE MOVE WATER
ул. Борис Трајковски бр. 214 (Пинтија)
1000

Кисела Вода
https://elektropromet-vin.com.mk

www.reklama5.mk/elektropromet-vin

071327026

https://elektropromet-vin.com.mk

Добредојдовте на Reklama5.mk

Со цел да ја направиме Реклама5 полесна и подостапна за употреба, ние користиме cookies на нашата веб страница. Со сурфање на reklama5.mk се согласувате да користите колачиња. Детални информации можете да најдете на Политика за колачиња

Се согласувам