Кат-стар про Недвижности


ПЛАЦ ВО ВИЗБЕГОВО

Се продава плац во Визбегово со површина од 3271m2, викано место Желе...

45 €
или предлог цена
Шуто Оризари / Скопје

Плацеви и Ниви

СТАН ДО ГРЧКА АМБАСАДА 51 М2

Се продава стан од 51м2 и гаража на Ул „Мирослав Крлежа“ веднаш до Гр...

1.500 €
или предлог цена
Скопје Центар / Скопје

Станови

СТАН ВО КИСЕЛА ВОДА [55m2]

Се продава стан од 55м2 во населба Кисела Вода , Скопје. Зградата се...

1.200 €
или предлог цена
Кисела Вода / Скопје

Станови

ПЛАЦ СО МАРКИЦА

Плац со маркица погоден за лесна и незагадувачка индустрија. Се наоѓ...

По Договор
или предлог цена
Ѓорче Петров / Скопје

Плацеви и Ниви

СТАН ВО ЃОРЧЕ ПЕТРОВ [83 m2]

Се продава стан во понова зграда во населба Ѓорче Петров на ул „Бори...

110.000 €
или предлог цена
Ѓорче Петров / Скопје

Станови

СТАН ВО НОВО ЛИСИЧЕ [75м2]

Се продава стан во стара зграда кој е комплетно реновиран во населба ...

110.000 €
или предлог цена
Аеродром / Скопје

Станови

СТАН (ДУПЛЕКС) ВО "КОСМОС" АЕРОДРОМ

Се продава стан (дуплекс) во населба Аеродром во комплексот „Космос“ ...

По Договор
или предлог цена
- 100 % Попуст
110.000 €
Карпош / Скопје

Станови

СТАН [ДУПЛЕКС] ВО ЦЕНТАР 1 [95m2]

Се продава стан од 95м2 на ул „Киро Крстевски – Платник“ во близина н...

1.200 €
или предлог цена
Скопје Центар / Скопје

Станови

ПЛАЦЕВИ ВО ГЛУВО БРАЗДА

Се продаваат три плаца во општина Глуво Бразда од кои два излегуваат ...

По Договор
или предлог цена
Гостивар

Плацеви и Ниви

АТРАКТИВЕН ПЛАЦ ВО КАМНИК

Се продава атрактивен плац во место викано Камник, Скопје На вкупна ...

По Договор
или предлог цена
Гази Баба / Скопје

Плацеви и Ниви

ПЛАЦ ВО МАВРОВО

Се продава плац во Маврово од 1692 м2. Се наоѓа во градежен реон и п...

По Договор
или предлог цена
Маврово и Ростуша / Гостивар

Плацеви и Ниви

ДЕЛОВЕН ПРОСТОР ВО ЦЕНТАР 1

Се продава/изнајмува деловен простор (во овој момент ресторан) со дво...

По Договор
или предлог цена
Карпош / Скопје

Деловен простор / Останато

КУЌА ВО НАСЕЛБА „ТАФТАЛИЏЕ 2“ – Скопје

Се продава куќа на убава локација во Тафталиџе 2, Скопје. Куќата е в...

По Договор
или предлог цена
Карпош / Скопје

Куќи / Вили

СЕ ПРОДАВА КУЌА НА 3 СПРАТА ВО ЃОРЧЕ ПЕТРОВ

Подетални информации, опис на куќата и дополнителни слики на следниот...

130.000 €
или предлог цена
Ѓорче Петров / Скопје

Куќи / Вили

ПЛАЦ ВО ВОЛКОВО

Се продава плац во Волково на мирна локација. Располага со површина...

60 €
или предлог цена
Ѓорче Петров / Скопје

Плацеви и Ниви

ДЕЛОВЕН ПРОСТОР ВО ВЛАЕ

Се продава деловен простор во Влае на ул. “Васил Чакаларов”. Локалот...

1.600 €
или предлог цена
Карпош / Скопје

Деловен простор / Останато

ВИКЕНДИЦА ВО ОРЕШАНИ

Имотниот лист се состои од 446 м2 дворно место и 42 м2 земјиште под ...

23.000 €
или предлог цена
Карпош / Скопје

Викенд куќи

СЕ ПРОДАВА АПАРТМАН ВО ПЕРЕА (СОЛУН)

Се продава апартман во Переа, Грција Апартманот е со вкупна површина...

75.000 €
или предлог цена
Карпош / Скопје

Станови

АПАРТМАНИ И МЕЗОНЕТИ ВО ПОЛИХРОНО

Се продаваат апартмани и мезонети во Полихроно, Касандра (прв крак), ...

По Договор
или предлог цена
Карпош / Скопје

Во странство

Се продава стан со двор позади "Fitness House"

Подетални информации, опис на станот и дополнителни слики на следниот...

По Договор
или предлог цена
Карпош / Скопје

Станови

Кат-стар про Недвижности

Телефон: 078377777 071339504

Адреса: ул. Душко Поповиќ бр.2а (Гостивар) [][][] ул. Њуделхиска бр.4-4 (Скопје)

Град: Гостивар

Веб страна: www.katstarnedviznosti.mk

Facebook страна: https://www.facebook.com/KatStarNedviznosti

Instagram страна: https://www.instagram.com/katstar_nedviznosti/

Кат-стар про Недвижности е компанија која се занимава со посредување и консултантски услуги при продажба и купување на недвижности. Потекнува од матичната фирма Кат-стар про чија основна дејност се геодетски услуги (катастар). За таа цел, нудиме сигурност на нашите клиенти при купувањето на недвижности и добро оформена понуда при продажба. Нашето мото: Сигурноста пред се! Продажбата ја поткрепуваме со рекламен материјал во зависност од недвижноста и условите. Изработката на рекламниот материјал и целокупната активност на нашата компанија опфаќа неколку чекори: Во зависност од типот на недвижност и од желбата на клиентот изработуваме: Видео материјал, сниман комбинирано со дрон и камера; 360° виртуелни тури за недвижноста (ги препорачуваме најчесто за станови); Фотографии сликани со професионална камера; Снимениот материјал го објавуваме на сите наши електронски медиуми (web page, facebook page, instagram page) , како и со оние кои имаме склучено договор (mk), како и платено рекламирање на социјалните мрежи facebook и instagram. По извршеното објавување контактираме со потенцијалните клиенти и вршиме презентирање на недвижноста на лице место или електронски. Во соработка со адвокат и нотар нудиме целосна поддршка во процесот на продажба и купување од формирање на првичниот договор се до финалната фаза добивање на имотен лист. Кат-стар про е оформена во 2006 година во Гостивар и цели 14 години е активна на пазарот во светот на геодетските услуги со специјалност за катастар. Овластувањата и искуствата кои ги поседува во оваа област би помогнале при контролата на „квалитетот“ на недвижноста која се купува: Дали недвижноста има имотен лист, дали истиот е без прибелешки (товари), можности и потенцијали кои ги нуди недвижноста и тн. Покрај геодетски услуги нашата компанија е овластена за вршење на проценка на вредноста на недвижен имот што може да помогне во оформување на добра понуда и консултантски услуги при купување на недвижност. Поседува голем број на лиценци, овластувања и стандарди на работа дефинирани од Европската Унија. Овластувања и стандарди од Европската Унија: REV (Recognized European Valuer) – Лиценца за проценка на вредноста на недвижен имот по стандардите на Европската Унија издадена од страна на TEGOVA (The European Group Of Valuers Associations) ; ISO 9001 и 14001 стандарди за квалитет; Од областа на катастарските услуги: Овластување за вршење на геодетска дејност издадено од Агенцијата за Катастар на Недвижности на Република Македонија и лиценца издадена од Комората на овластени геодети на Република Македонија; Од областа на инженерска геодезија: Лиценца А за проектирање, изведба и надзор во рамките на геодетските работи издадена од Комората на овластени архитекти и инженери на Република Македонија; Од областа на проценката на недвижен имот: Овластување и лиценца за вршење на проценка на недвижен имот издадена од Министерство за транспорт и врски на Република Македонија; Од областа на судски вештачења Лиценца за вршење на судски вештачења од областа на геодезијата издадена од Министерство за правда на Република Македонија; Во рамките на геодетско-катастарките услуги нудиме изработка на повеќе видови на геодетски елаборати: Геодетски елаборат за физичка делба; Обележување на граници на катастарска парцела; Ажурирана геодетска подлога; Нумерички податоци; Запишување на објект и запишување на катастарска парцела; Изработуваме елаборат за проценка на пазарната вредност на сите видови на недвижен имот, со цел одобрување на кредитни линии во банките,како и дефинирање на данокот на промет кој е наопходен при купопродажба на недвижности.

Контактирајте го огласувачот преку е-маил
Внесете го точниот резултат:
Spam protection & IP save
Испраќање на рекламни понуди е строго забрането!
Испрати порака
Кат-стар про Недвижности

Сигурноста пред се!
ул. Душко Поповиќ бр.2а (Гостивар) [][][] ул. Њуделхиска бр.4-4 (Скопје)
1230

Гостивар
www.katstarnedviznosti.mk

www.reklama5.mk/katstar

078377777 071339504

www.katstarnedviznosti.mk

Добредојдовте на Reklama5.mk

Со цел да ја направиме Реклама5 полесна и подостапна за употреба, ние користиме cookies на нашата веб страница. Со сурфање на reklama5.mk се согласувате да користите колачиња. Детални информации можете да најдете на Политика за колачиња

Се согласувам