REAL ESTATE SKOPJE ДАРМА ДОМА


Дарма Дома издава нов стан во Ново Лисиче !

Агенција за недвижности ДАРМА ДОМА издава нов стан во Ново Лисиче КАЈ...

250 €
или предлог цена
Карпош / Скопје

Станови

Дарма Дома издава нов стан во Ново Лисиче !

Агенција за недвижности ДАРМА ДОМА издава стан во Ново Лисиче КАЈ Жит...

180 €
или предлог цена
Карпош / Скопје

Станови

ДАРМА ДОМА издава нов МОДЕРЕН стан во Аеродром !

Агенција за недвижности ДАРМА ДОМА издавa нов луксузен стан во Аеродр...

600 €
или предлог цена
Карпош / Скопје

Станови

Дарма Дома издава нов стан во Аеродром !

Aгенција за недвижности ДАРМА ДОМА издавa НОВ луксузен стан во Аеродр...

350 €
или предлог цена
Карпош / Скопје

Станови

Дарма Дома издава нов стан во Аеродром !

Агенција за недвижности ДАРМА ДОМА издавa нов ОДЛИЧЕН стан во Аеродро...

230 €
или предлог цена
Карпош / Скопје

Станови

Дарма Дома издава нов стан во Кисела Вода !

Агенција за недвижности ДАРМА ДОМА издавa НОВ стан во Кисела Вода во ...

15.000 МКД
или предлог цена
Карпош / Скопје

Станови

ДАРМА ДОМА издава ПРЕУБАВА куќа во Ново Лисиче !

Се издава коплет опремена куќа во Ново Лисиче со површина од 200 м2 ...

700 €
или предлог цена
- 12 % Попуст
800 €
Карпош / Скопје

Куќи / Вили

Дарма Дома издава нов стан во Тафталиџе !

Aгенција за недвижности ДАРМА ДОМА издавa нов стан во Тафталиџе 1 кај...

320 €
или предлог цена
Карпош / Скопје

Станови

ДАРМА ДОМА издава нов стан во Тафталиџе !

Aгенција за недвижности ДАРМА ДОМА издавa нов луксузен стан во Тафтал...

500 €
или предлог цена
Карпош / Скопје

Станови

Дарма Дома издава нов стан во Аеродром !

Агенција за недвижности ДАРМА ДОМА издавa НОВ стан во Аеродром kaj Тр...

250 €
или предлог цена
Карпош / Скопје

Станови

Дарма Дома издава нов стан во Ново Лисиче !

Агенција за недвижности ДАРМА ДОМА издавa нов стан во Ново Лисиче , k...

250 €
или предлог цена
Карпош / Скопје

Станови

ДАРМА ДОМА издава нов стан во Карпош !

Дарма Дома издава нов луксузен стан во Карпош 3 , кај Окта, поседува ...

340 €
или предлог цена
- 15 % Попуст
400 €
Карпош / Скопје

Станови

ДАРМА ДОМА издава нов 3_собен стан во Дебар Маало !

Дарма Дома издава ПРЕКРАСЕН СВЕТОЛ стан во СРЦЕТО НА Дебар Маало, пос...

500 €
или предлог цена
Карпош / Скопје

Станови

Дарма Дома издава нов 3_ собен стан во Центар !

Агенција за недвижности ДАРМА ДОМА издава нов стан во Центар кај Унив...

330 €
или предлог цена
Карпош / Скопје

Станови

ДАРМА ДОМА издава нов 3_собен стан во Аеродром !

Агенција за недвижности ДАРМА ДОМА издавa нов модерен стан во Аеродро...

350 €
или предлог цена
Карпош / Скопје

Станови

Дарма Дома издава нов 3_собен стан во Аеродром !

Aгенција за недвижности ДАРМА ДОМА издавa НОВ луксузен стан во Аеродр...

500 €
или предлог цена
Карпош / Скопје

Станови

ДАРМА ДОМА издава нов 3_собен стан во Кисела Вода !

Агенција за недвижности ДАРМА ДОМА издава нов стан во Кисела Вода, ka...

280 €
или предлог цена
Карпош / Скопје

Станови

ДАРМА ДОМА издава нов стан во Кисела Вода !

Агенција за недвижности ДАРМА ДОМА издава нова гарсоњета во Кисела Во...

190 €
или предлог цена
Карпош / Скопје

Станови

Дарма Дома издава нов стан во Кисела Вода !

Агенција за недвижности ДАРМА ДОМА издава нов стан во Кисела Вода кај...

280 €
или предлог цена
Карпош / Скопје

Станови

Дарма Дома издава нов стан во Тафталиџе !

Агенција за недвижности ДАРМА ДОМА издава луксузен стан во Тафталиџе ...

500 €
или предлог цена
Карпош / Скопје

Станови

Дарма Дома издава нов стан во Дебар Маало !

Дарма Дома издава нов стан во Дебар Маало, кај Слаткара Романса , пос...

260 €
или предлог цена
- 7 % Попуст
280 €
Карпош / Скопје

Станови

Дарма Дома издава нов стан во Аеродром !

Aгенција за недвижности ДАРМА ДОМА издавa стан во Аеродром кај Тобако...

250 €
или предлог цена
Карпош / Скопје

Станови

ДАРМА ДОМА издава нов стан во Дебар Маало !

Дарма Дома издава нов стан ГАРСОЊЕРА во ДЕВАР МААЛО кај Словенска Амб...

220 €
или предлог цена
Карпош / Скопје

Станови

Дарма Дома издава нов 4_ собен стан во Верина Комплекс !

Дарма Дома издава нов модерен стан во Верина Комплекс, поседува 170 м...

1.200 €
или предлог цена
Карпош / Скопје

Станови

Дарма Дома издава нов стан во Капиштец !

Дарма Дома издава нов стан во Капиштец, спроти Зебра, станот поседув...

250 €
или предлог цена
- 17 % Попуст
300 €
Карпош / Скопје

Станови

Дарма Дома издава нов стан во Дебар Маало !

Дарма Дома издава нов стан во Дебар Маало, кај Силбо , поседува 40 м,...

280 €
или предлог цена
Карпош / Скопје

Станови

Дарма Дома издава нов стан на Водно !

Агенција за недвижности ДАРМА ДОМА издава нова гарсоњера стан на Водн...

220 €
или предлог цена
Карпош / Скопје

Станови

Дарма Дома издава нов стан во Дебар Маало !

Дарма Дома издава НОВ стан во Дебар Маало , кај Дм Кафаната, поседува...

350 €
или предлог цена
Карпош / Скопје

Станови

ДАРМА ДОМА издава НОВ стан кај Универзална Сала !

Агенција за недвижности ДАРМА ДОМА издава НОВ стан кај Универзална Са...

450 €
или предлог цена
Карпош / Скопје

Станови

Дарма Дома издава нов 3_собен стан во Центар !

Дарма Дома издава нов стан во Центар во Буњаковец, станот поседува 80...

400 €
или предлог цена
Карпош / Скопје

Станови

Дарма Дома издава 4_собен стан во Мичурин !

ДАРМА ДОМА издава нов стан во Мичурин кај Танец, поседува 90 м2, 4 со...

350 €
или предлог цена
Аеродром / Скопје

Станови

ДАРМА ДОМА издава 3_собен стан во Дебар Маало!

Агенција за недвижности ДАРМА ДОМА издава нов модерен стан во Дебар М...

350 €
или предлог цена
Карпош / Скопје

Станови

ДАРМА ДОМА издава нов стан во Тафталиџе !

Дарма Дома издава нов стан Тафталиџе 2 Последна 24 ка, поседува 40 м...

300 €
или предлог цена
- 3 % Попуст
310 €
Карпош / Скопје

Станови

Дарма Дома издава нов стан во Аеродром !

Aгенција за недвижности ДАРМА ДОМА издавa НОВ стан во Аеродром kaj Ам...

1 €
или предлог цена
- 100 % Попуст
250 €
Карпош / Скопје

Станови

ДАРМА ДОМА издава нов стан во Аеродром !

Агенција за недвижности ДАРМА ДОМА издавa нов луксузен стан во Аеродр...

500 €
или предлог цена
Карпош / Скопје

Станови

Дарма Дома издава нов ПРАЗЕН стан во Аеродром !

Агенција за недвижности ДАРМА ДОМА издавa нов стан во Аеродром, стано...

250 €
или предлог цена
Карпош / Скопје

Станови

Дарма Дома издава нов стан во Центар !

Дарма Дома издава нов во Центар , во Гратски Зид, поседува 75 м, со ...

470 €
или предлог цена
Карпош / Скопје

Станови

ДАРМА ДОМА издава нов стан во Тафталиџе !

Дарма Дома издава нов стан во ТАФТАЛИЏЕ 2 кај Реплек, станот поседува...

220 €
или предлог цена
Карпош / Скопје

Станови

Дарма Дома издава нов стан во Дебар Маало !

Дарма Дома издава стан во СРЦЕТО НА Дебар Маало, кај Силбо , поседува...

370 €
или предлог цена
Карпош / Скопје

Станови

ДАРМА ДОМА издава нов 4_собен стан во Аеродром !

Агенција за недвижности ДАРМА ДОМА издава НОВ луксузен стан во Аеродр...

600 €
или предлог цена
Карпош / Скопје

Станови

ДАРМА ДОМА издава нов стан во КАРПОШ 1 !

Дарма Дома издава нов стан во Карпош 1 кај Факултетите, поседува 50 м...

250 €
или предлог цена
Карпош / Скопје

Станови

ДАРМА ДОМА издава стан во Аеродром !

Агенција за недвижности ДАРМА ДОМА издавa нов стан во Аеродром кај Ге...

300 €
или предлог цена
Карпош / Скопје

Станови

Дарма Дома издава БАРАКА во Карпош !

Дарма Дома издав БАРАКА во Карпош 2 спроти Жан Митрев , поседува 45 м...

150 €
или предлог цена
Карпош / Скопје

Станови

ДАРМА ДОМА издава нов 3_собен стан во Центар !

Дарма Дома издава нов стан во Центар во Буњаковец, станот поседува 60...

250 €
или предлог цена
Карпош / Скопје

Станови

Дарма Дома издава нов стан во Центар !

Агенција за недвижности ДАРМА ДОМА издава нов стан во Центар кај КАТО...

350 €
или предлог цена
Карпош / Скопје

Станови

ДАРМА ДОМА издава луксузен 4_собен стан во Центар !

Дарма Дома издава луксузен стан во Центар-ТАФТАЛИЏЕ КАЈ МЛЕЧЕН НА РУЗ...

450 €
или предлог цена
Карпош / Скопје

Станови

ДАРМА ДОМА издава нов стан во Тафталиџе !

Агенција за недвижности ДАРМА ДОМА издава луксузен стан во Тафталиџе ...

550 €
или предлог цена
Карпош / Скопје

Станови

Дарма Дома издава нов стан во Аеродром !

Агенција за недвижности ДАРМА ДОМА издавa НОВ стан во Аеродром-Мичури...

250 €
или предлог цена
Карпош / Скопје

Станови

Дарма Дома издава нов стан во Тафталиџе !

Агенција за недвижности ДАРМА ДОМА издава стан во Тафталиџе 1 kaj Ком...

220 €
или предлог цена
Карпош / Скопје

Станови

Дарма Дома издава нов ПРАЗЕН стан во Ново Лисиче !

Агенција за недвижности ДАРМА ДОМА издавa нов стан во Ново Лисиче кај...

200 €
или предлог цена
Карпош / Скопје

Станови

Дарма Дома издава нова гарсоњера во Центар !

Агенција за недвижности ДАРМА ДОМА издава новa гарсоњера во Центар ка...

200 €
или предлог цена
Карпош / Скопје

Станови

Страна 1 од 10

REAL ESTATE SKOPJE ДАРМА ДОМА

Телефон: 078/219-508

Адреса: ул. Љубљанска бр.16-1/10 Скопје - Карпош

Град: Карпош

Веб страна: https://www.darmadoma.com.mk

Facebook страна: https://www.facebook.com/Real-Estate-DARMA-DOMA-Skopje-995813783811346/

Почитувани, Доколку ви е потребна професионална Агенција за недвижности подготвена да ви помогне во изборот на соодветен дом за живеење или деловен простор за вашиот бизнис, слободно контактирајте не, тимот на ДАРМА ДОМА може да се пофали со исклучителен тим од експерти, кој што се подготвени во секое време да ви понудат квалитетна, брза и доверлива услуга. Имаме богата и разновидна понуда на станови, куќи и деловни простории на територијата на Скопје и ја обезбедуваме услугата за изнајмување или купопродажба на имот во најбрз можен рок. Имајќи предвид дека времето е вашиот најголем капитал, мисијата на тимот на ДАРМА ДОМА е да им овозможи на своите клиенти уникатно искуство во изборот на иден дом и олеснување на процесот при купопродажба или изнајмување на недвижен имот. Нашата стручност и искуство стекнато на пазарот за недвижен имот во Скопје од 2011 година се причините поради кои имаме повеќе годишна соработка со голем број на клиенти. Клучот за нашиот успех се задоволните клиенти и големиот број на препораки. Тоа е мотивот кој што секојдневно не води и причина да растеме и се развиваме во иднина. Со Почит, ТИМОТ НА ДАРМА ДОМА

Контактирајте го огласувачот преку е-маил
Внесете го точниот резултат:
Spam protection & IP save
Испраќање на рекламни понуди е строго забрането!
Испрати порака
REAL ESTATE SKOPJE ДАРМА ДОМА

ул. Љубљанска бр.16-1/10 Скопје - Карпош
1000

Карпош
https://www.darmadoma.com.mk

www.reklama5.mk/darmadoma

078/219-508

https://www.darmadoma.com.mk

Добредојдовте на Reklama5.mk

Со цел да ја направиме Реклама5 полесна и подостапна за употреба, ние користиме cookies на нашата веб страница. Со сурфање на reklama5.mk се согласувате да користите колачиња. Детални информации можете да најдете на Политика за колачиња

Се согласувам