"ДЕЛТА" агенција за недвижности


SE IZDAVA NOV DVOSOBEN STAN VO AERODROM - TOBAKO

ШИФРА- 481 „ДЕЛТА“ Агенција за недвижности, изнајмува нов убаво на...

270 €
или предлог цена
Аеродром / Скопје

Станови

SE IZDAVA NOV NEVSELUVAN DVOSOBEN STAN VO DZEVAHIR KULA C

ШИФРА- 480 „ДЕЛТА“ Агенција за недвижности, изнајмува НОВ убаво на...

350 €
или предлог цена
Аеродром / Скопје

Станови

SE IZDAVA MODERNO NAMESTEN DVOSOBEN STAN - VODNO

ШИФРА- 318 „ДЕЛТА“ Агенција за недвижности, изнајмува модерно наме...

400 €
или предлог цена
Скопје Центар / Скопје

Станови

SE IZDAVA NOV MODEREN 4-SOBEN STAN VO TAFTALIDZE 1 - NOVA

ШИФРА- 434 „ДЕЛТА“ Агенција за недвижности, изнајмува НОВ наместен...

500 €
или предлог цена
Карпош / Скопје

Станови

Nov dvosoben stan vo Aerodrom , Majchin dom

ШИФРА - 444 „ДЕЛТА “ Недвижности изнајмува двособен стан во Аеродр...

300 €
или предлог цена
Аеродром / Скопје

Станови

SE IZDAVA UBAVO NAMESTEN TROSOBEN STAN VO TAFTALIDZE

ШИФРА- 393 „ДЕЛТА“ Агенција за недвижности, изнајмува убаво намест...

300 €
или предлог цена
- 9 % Попуст
330 €
Карпош / Скопје

Станови

SE IZDAVA TROSOBEN STAN VO CENTAR-GRADSKI ZID NAD TINEX

ШИФРА- 450 „ДЕЛТА“ Агенција за недвижности, изнајмува убаво намест...

400 €
или предлог цена
Скопје Центар / Скопје

Станови

SE IZDAVA UBAVO NAMESTEN DVOSOBEN STAN VO CENTAR-KINO VARDAR

ШИФРА- 449 „ДЕЛТА“ Агенција за недвижности, изнајмува убаво намест...

400 €
или предлог цена
Скопје Центар / Скопје

Станови

SE IZDAVA KANCELARISKI PROSTOR -KUKJA, VO TAFTALIDZE 1

ШИФРА- 448 „ДЕЛТА“ Агенција за недвижности изнајмува деловен прост...

1.500 €
или предлог цена

SE IZDAVA UBAVO NAMESTEN TROSOBEN STAN VO CENTAR NA VODNO

ШИФРА- 443 „ДЕЛТА“ Агенција за недвижности, изнајмува убаво намест...

400 €
или предлог цена
Скопје Центар / Скопје

Станови

SE IZDAVA NOV TROSOBEN STAN VO KARPOSH 2 , MIDA

ШИФРА- 446 „ДЕЛТА“ Агенција за недвижности, изнајмува НОВ наместен...

390 €
или предлог цена
Карпош / Скопје

Станови

SE IZDAVA UBAVO NAMESTEN TROSOBEN STAN VO CENTAR-UNIVERZALNA

ШИФРА- 339 „ДЕЛТА“ Агенција за недвижности, изнајмува убаво намест...

400 €
или предлог цена
Скопје Центар / Скопје

Станови

SE IZNAJMUVA DVOSOVEN STAN VO CENTAR, SPROTI VERO DZAMBO

ШИФРА - 16 „ДЕЛТА “ Недвижности, изнајмува двособен стан во Центар...

230 €
или предлог цена
Скопје Центар / Скопје

Станови

SE IZDAVA UBAVO NAMESTEN DUPLEX VO DEBAR MAALO-VARDAR MEBEL

ШИФРА- 371 „ДЕЛТА“ Агенција за недвижности, изнајмува убаво намест...

600 €
или предлог цена
Скопје Центар / Скопје

Станови

SE IZDAVA LUX 4-SOBEN STAN VO CENTAR-POZADI RAMSTOR

ШИФРА- 281 „ДЕЛТА“ Агенција за недвижности, изнајмува луксузно нам...

750 €
или предлог цена
Скопје Центар / Скопје

Станови

SE IZDAVA LUX TROSOBEN STAN VO DEBAR MAALO-PARK

ШИФРА- 306 „ДЕЛТА“ Агенција за недвижности, изнајмува луксузно нам...

750 €
или предлог цена
- 6 % Попуст
800 €
Скопје Центар / Скопје

Станови

SE IZDAVA NOV LUKSUZEN TROSOBEN STAN VO KARPOSH 2-MIDA

ШИФРА- 239 „ДЕЛТА“ Агенција за недвижности, изнајмува НОВ луксузно...

800 €
или предлог цена
Карпош / Скопје

Станови

Nov dvosoben stan vo Centar, Katolichka

ШИФРА- 465 „ДЕЛТА“ Агенција за недвижности, изнајмува наместен дво...

280 €
или предлог цена
Скопје Центар / Скопје

Станови

SE IZDAVA MODEREN TROSOBEN STAN VO CENTAR-GRADSKI ZID

ШИФРА- 468 „ДЕЛТА“ Агенција за недвижности, изнајмува комплетно ре...

400 €
или предлог цена
Скопје Центар / Скопје

Станови

SE IZDAVA NOV DVOSOBEN STAN VO N.LISICHE NA POSLEDNA 5KA

ШИФРА- 467 „ДЕЛТА“ Агенција за недвижности, изнајмува нов наместен...

260 €
или предлог цена
Аеродром / Скопје

Станови

SE IZDAVA DVOSOBEN STAN VO CENTAR KAJ HOLANDSKA AMBASADA

ШИФРА- 472 „ДЕЛТА“ Агенција за недвижности, изнајмува наместен дво...

250 €
или предлог цена
Скопје Центар / Скопје

Станови

Moderen dvosoben stan vo Karposh 2,MIDA

ШИФРА- 471 „ДЕЛТА“ Агенција за недвижности, изнајмува нов МОДЕРНО ...

400 €
или предлог цена
Карпош / Скопје

Станови

SE IZDAVA NOV TROSOBEN STAN VO KOZLE

ШИФРА- 473 „ДЕЛТА“ Агенција за недвижности, изнајмува НОВ наместен...

280 €
или предлог цена
Карпош / Скопје

Станови

SE IZDAVA UBAVO NAMESTEN DVOSOBEN STAN VO CENTAR-BUNJAKOVEC

ШИФРА- 474 „ДЕЛТА“ Агенција за недвижности, изнајмува комплетно ре...

280 €
или предлог цена
Скопје Центар / Скопје

Станови

SE IZDAVA NOV TROSOBEN STAN NA VODNA-TURSKA AMBASADA

ШИФРА- 476 „ДЕЛТА“ Агенција за недвижности, изнајмува НОВ комплетн...

600 €
или предлог цена
Скопје Центар / Скопје

Станови

SE IZDAVA TROSOBEN STAN NOV - DOLNO VODNO KARSI KLINICHKI

шифра- 170 „ДЕЛТА“ Агенција за недвижности изнајмува нов трособен ...

700 €
или предлог цена
Скопје Центар / Скопје

Станови

SE IZDAVA DVOSOBEN UBAVO NAMESTEN STAN NA RAMPA

шифра- 169 „ДЕЛТА“ Агенција за недвижности изнајмува убаво наместе...

250 €
или предлог цена
Скопје Центар / Скопје

Станови

SE IZDAVA LUKSUZNO NAMESTENA KUKJA VO BARDOVCI

Шифра - 203 „ДЕЛТА“ Агенција за недвижности изнајмува луксузно нам...

2.000 €
или предлог цена
Карпош / Скопје

Куќи / Вили

SE IZDAVA PRAZNA KUKJA, CENTAR POZADI - RAMSTOR

ШИФРА- 50 „ДЕЛТА“ Агенција за недвижности, изнајмува празна куќа в...

1.500 €
или предлог цена
Скопје Центар / Скопје

Деловен простор / Канцеларија

Luksuzna kukja vo Zhdanec so bazen

ШИФРА- 221 „ДЕЛТА“ Недвижности изнајмува луксузна куќа во Карпош, ...

5.000 €
или предлог цена
Карпош / Скопје

Куќи / Вили

Se prodava kat od kukja vo K.Voda - Cheshma

Шифра- 233 „ДЕЛТА“ Агенција за недвижности, продава кат од куќа на...

130.000 €
или предлог цена
Кисела Вода / Скопје

Куќи / Вили

Се издава трособен стан во Аеродром, Џевахир

Шифра- 86 „ДЕЛТА“ Агенција за недвижности изнајмува трособен стан ...

400 €
или предлог цена
- 11 % Попуст
450 €
Аеродром / Скопје

Станови

Ekskluzivna kuka vo Zlokukani

ШИФРА - 74 „ДЕЛТА“ Агенција за недвижности продава куќа во Карпош ...

700.000 €
или предлог цена
Карпош / Скопје

Куќи / Вили

Ekskluzivna kuka vo Zlokukani

ШИФРА - 61 „ДЕЛТА“ Агенција за недвижности изнајмува/продава куќа ...

3.000 €
или предлог цена
Карпош / Скопје

Куќи / Вили

Se prodava kukja vo Bardovci, vo blizina na crkvata

ШИФРА- 451 „ДЕЛТА“ Агенција за недвижности продава убава куќа во Б...

169.000 €
или предлог цена
Скопје Центар / Скопје

Куќи / Вили

СЕ ПРОДАВА ЛУКСУЗЕН СТАН ВО КОМПЛЕКС ВЕРИНА

ШИФРА-10 „ДЕЛТА“ НЕДВИЖНОСТИ, продава ултра луксузен стан во Компл...

260.000 €
или предлог цена
Карпош / Скопје

Станови

SE IZDAVA PRAZEN DELOVEN PROSTOR POZADI PTT-AERODROM

ШИФРА- 312 „ДЕЛТА“ Агенција за недвижности изнајмува празен канцел...

1.500 €
или предлог цена
Аеродром / Скопје

Деловен простор / Канцеларија

HALA VO VIZBEGOVO 400m2+170m2

ШИФРА- 344 „ДЕЛТА“ Агенција за недвижности изнајмува Хала/Магацин ...

2.400 €
или предлог цена
Карпош / Скопје

Деловен простор / Магацини

SE IZDAVA NOV LUX DVOSOBEN STAN VO CENTAR-CRVEN KRST

ШИФРА- 250 „ДЕЛТА“ Агенција за недвижности, изнајмува комплетно НО...

350 €
или предлог цена
Скопје Центар / Скопје

Станови

Namestena kukja vo Karposh, Kozle

ШИФРА- 409 „ДЕЛТА“ Агенција за недвижности продава атрактивна куќа...

235.000 €
или предлог цена
Карпош / Скопје

Куќи / Вили

LUX trosoben stan vo Karposh 1

Шифра- 425 „ДЕЛТА“ Агенција за недвижности изнајмува луксузен стан...

650 €
или предлог цена
Карпош / Скопје

Станови

SE IZDAVA UBAVO NAMESTEN TROSOBEN STAN KAJ UNIVERZALNA

ШИФРА- 314 „ДЕЛТА“ Агенција за недвижности, изнајмува убаво намест...

420 €
или предлог цена
Скопје Центар / Скопје

Станови

Prostrana kukja na atraktivna lokacija vo Taftalidze

Шифра- 447 „ДЕЛТА“ Агенција за недвижности изнајмува прекрасна куќ...

1.000 €
или предлог цена
Карпош / Скопје

Куќи / Вили

SE IZDAVA NOV TROSOBEN STAN VO TAFTALIDZE 1 - IMPEKSEL

ШИФРА- 404 „ДЕЛТА“ Агенција за недвижности, изнајмува НОВ убаво на...

370 €
или предлог цена
Скопје Центар / Скопје

Станови

REPREZENTATIVEN DELOVEN PROSTOR VO DELOVNA ZGRADA-TAFTALIDZE

ШИФРА - 256 „ДЕЛТА“ НЕДВИЖНОСТИ изнајмува деловен простор во делов...

10 €
или предлог цена

REPREZENTATIVEN DELOVEN PROSTOR VO DELOVNA ZGRADA-TAFTALIDZE

ШИФРА - 256 „ДЕЛТА“ НЕДВИЖНОСТИ изнајмува деловен простор во дело...

10 €
или предлог цена

Се издава нов четворособен стан во Дебар Маало, со 2 гаражи

шифра- 99 „ДЕЛТА“ Агенција за недвижности изнајмува нов четирисобе...

450 €
или предлог цена
Скопје Центар / Скопје

Станови

SE IZDAVA NOV TROSOBEN STAN VO AERODROM-TOBAKO

ШИФРА- 479 „ДЕЛТА“ Агенција за недвижности, изнајмува нов убаво на...

250 €
или предлог цена
Аеродром / Скопје

Станови

Se iznajmuva polunamestenа kukja vo Przino

Шифра- 238 „ДЕЛТА“ Недвижности изнајмува пространа куќа во Центар,...

1.300 €
или предлог цена
Скопје Центар / Скопје

Куќи / Вили

SE IZDAVA DVOSOBEN MODEREN STAN VO CENTAR KAJ RAMSTOR MALL

шифра- 199 „ДЕЛТА“ Агенција за недвижности изнајмува двособен стан...

400 €
или предлог цена
Скопје Центар / Скопје

Станови

SE IZDAVA UBAVO NAMESTEN 4-SOBEN STAN VO CENTAR-SOBORNA

ШИФРА- 249 „ДЕЛТА“ Агенција за недвижности, изнајмува убаво намест...

550 €
или предлог цена
Скопје Центар / Скопје

Станови

Страна 1 од 10

"ДЕЛТА" агенција за недвижности

Телефон: +389 75 445 667

Град: Скопје Центар

Веб страна: http://delta.mk/

Facebook страна: https://www.facebook.com/DELTANEDVIZNOSTI

Instagram страна: https://www.instagram.com/delta_real_estate_skopje/

Купопродажба и изнајмување на недвижен имот.

Контактирајте го огласувачот преку е-маил
Внесете го точниот резултат:
Spam protection & IP save
Испраќање на рекламни понуди е строго забрането!
Испрати порака
"ДЕЛТА" агенција за недвижности

Замислете и остварете!
1000

Скопје Центар
http://delta.mk/

www.reklama5.mk/PremiumDetails?id=969349

+389 75 445 667

http://delta.mk/

Добредојдовте на Reklama5.mk

Со цел да ја направиме Реклама5 полесна и подостапна за употреба, ние користиме cookies на нашата веб страница. Со сурфање на reklama5.mk се согласувате да користите колачиња. Детални информации можете да најдете на Политика за колачиња

Се согласувам