Plan B - Агенција за недвижности


СТАН СО ТРИ СПАЛНИ НОВА БИТОЛА

СЕ ПРОДАВА СТАН СО ОДЛИЧЕН РАСПОРЕД НА 5ТИ КАТ ВО БЛИЗИНА НА БОЛНИЦАТ...

67.000 €
или предлог цена
Битола

Станови

СЕ ПРОДАВА ЗЕМЈОДЕЛСКО ЗЕМЈИШТЕ

СЕ ПРОДАВА ЗЕМЈОДЕЛСКО ЗЕМЈИШТЕ КО ЛАЖЕЦ СО ПОВРШИНА ОД 2 хектари. З...

4 €
или предлог цена

СЕ ПРОДАВА СТАН ВО ОХРИД

СЕ ПРОДАВА СТАН ВО ОХРИД, 50 М2 СО ЧИСТ ИМОТЕН ЛИСТ. СТАНОТ Е СУТЕРЕ...

35.000 €
или предлог цена
Охрид

Станови

СЕ ПРОДАВА ДЕЛОВЕН ПРОСТОР С.ЛАГОВО

СЕ ПРОДАВА ДЕЛОВЕН ОБЈЕКТ ОД 140 м2, ИЗГРАДЕН НА ПАРЦЕЛА ОД 4000 м2,Л...

300.000 €
или предлог цена

СЕ ПРОДАВА ПАРЦЕЛА ПОД С.БРУСНИК

СЕ ПРОДАВА ПАРЦЕЛА ПОД СЕЛО БРУСНИК(МЕСТО ВИКАНО ВРЕДЕШКА),СО КВАДРАТ...

5 €
или предлог цена

СЕ ПРОДАВА ПАРЦЕЛА ПРЕД ЛАВЧАНСКА НАСЕЛБА

СЕ ПРОДАВА ПАРЦЕЛА ОД 1000 М2 НА ПОЧЕТОКОТ НА ЛАВЧАНСКА НАСЕЛБА,ВЕДНА...

60 €
или предлог цена

СЕ ПРОДАВА ПАРЦЕЛА ПОД СЕЛО БРУСНИК

СЕ ПРОДАВА ПАРЦЕЛА ОД 2700 м2,ПОД СЕЛО БРУСНИК,БИТОЛСКО.ДО ПАРЦЕЛАТА ...

15 €
или предлог цена

НОВ НЕВСЕЛЕН СТАН КАСАРНА БИТОЛА

СЕ ПРОДАВА НОВ СТАН ПО СТАРА ЦЕНА,64М2, ВЕДНАШ ВСЕЛЛИВ НА ПРЕКРАСНА ...

870 €
или предлог цена
Битола

Станови

СЕ ПРОДАВА ДУЌАН - КУЌА ЦЕНТАР

СЕ ПРОДАВА ДЕЛОВЕН ПРОСТОР ПОГОДЕН ЗА ПОВЕЌЕ НАМЕНИ ВО ЦЕНТРАЛНО ПОДР...

45.000 €
или предлог цена
Битола

Дуќани

СЕ ПРОДАВА КУЌА-ВИЛА/НИЖОПОЛЕ

СЕ ПРОДАВА ВИКЕНД КУЌА ВО НИЖЕ ПОЛЕ НА ЛОЦИРАНА НА САМО НЕКОЛКУ МИНУТ...

84.000 €
или предлог цена
Битола

Куќи / Вили

СЕ ПРОДАВА ВИКЕНД КУЌА ВО С.БИСТРИЦА

СЕ ПРОДАВА ВИКЕНД КУЌА НА ОДЛИЧНА ЛОКАЦИЈА, СО ПРЕКРАСЕН ПОГЛЕД, ЧИСТ...

28.000 €
или предлог цена
Битола

Куќи / Вили

СЕ ПРОДАВА ОБЈЕКТ НОВОГРАДБА

СЕ ПРОДАВА ОБЈЕКТ ОД 600М2,ПОГОДЕН ЗА ПОВЕЌЕ НАМЕНИ(МАГАЦИН, ПРОИЗВОД...

130.000 €
или предлог цена
- 13 % Попуст
150.000 €
Битола

Новоградба

СЕ ПРОДАВА ГРАДЕЖНА ПАРЦЕЛА НА ПЕЛИСТЕРСКИ ПАТ

СЕ ПРОДАВА ГРАДЕЖНА ПАРЦЕЛА СО МАРКИЦА ,2500М2. ПАРЦЕЛАТА СЕ НАОЃА НА...

50 €
или предлог цена
- 29 % Попуст
70 €

СЕ ПРОДАВА КУЌА ЗАД УРЕДОТ

СЕ ПРОДАВА КУЌА НА ДВА КАТА ЛОЦИРАНА ВО БЛИЗИНА НА ЦЕНТАРОТ, ПОЗАДИ У...

285.000 €
или предлог цена
Битола

Куќи / Вили

СЕ ПРОДАВА КУЌА ВО ЦЕНТРАЛНО ГРАДСКО ПОДРАЧЈЕ

СЕ ПРОДАВА СТАРА КУЌА ВО ЦЕНТРАЛНО ГРАДСКО ЈАДРО, КОЈА МОЖЕ ДА СЕ РЕН...

48.000 €
или предлог цена
Битола

Куќи / Вили

СЕ ПРОДАВА СТАН ВО ДОЛНИОТ ДЕЛ НА ГРАДОТ

СЕ ПРОДАВА ТОПОЛ И СВЕТОЛ СТАН ВО ДОЛНИОТ ДЕЛ НА ГРАДОТ, РЕНОВИРАН ТО...

44.000 €
или предлог цена
Битола

Станови

СЕ ИЗДАВА ОБЈЕКТ ВО ИНДУСТРИСКА ЗОНА ЖАБЕНИ

СЕ ИЗДАВА ОБЈЕКТ ЛОЦИРАН ВО ИНДУСТРИСКАТА ЗОНА ЖАБЕНИ,СО КВАДРАТУРА 5...

1 €
или предлог цена
Битола

Магацини

ДУЌАНИ/ДЕЛОВЕН ПРОСТОР ТОП ЛОКАЦИЈА

СЕ ПРОДАВААТ ДВА ДУЌАНИ ЗАЕДНО СО ГОРНИОТ СПРАТ НА АТРАКТИВНА ЛОКАЦИЈ...

180.000 €
или предлог цена
Битола

Дуќани

АТРАКТИВНИ ОБЈЕКТИ ДО КВАНТАШКИ ПАЗАР

СЕ ПРОДАВА ПАРЦЕЛА ОД 7300м2,НА ОДЛИЧНА ЛОКАЦИЈА ВЕДНАШ ДО КВАНТАШКИ ...

850.000 €
или предлог цена

СЕ ПРОДАВА ПОТКРОВЈЕ ВО ИЗГРАДБА

ЗА 22.000 ЕВРА СЕ ПРОДАВА НЕДОЗАВРШЕНО ПОТКРОВЈЕ ВО МИНИ ЗГРАДА НА ТР...

22.000 €
или предлог цена
Битола

Станови

СЕ ПРОДАВА СТАН НОВА БИТОЛА

СЕ ПРОДАВА ТОПОЛ И СВЕТОЛ СТАН НА ОДЛИЧНА ЛОКАЦИЈА,ВО НОВА БИТОЛА,ВО ...

49.000 €
или предлог цена
Битола

Станови

СЕ ПРОДАВА КУЌА ВО С.МАГАРЕВО

СЕ ПРОДАВА КУЌА/ВИЛА ВО ПОДПЕЛИСТЕРСКОТО СЕЛО МАГАРЕВО,СО СИТЕ НЕОПХО...

70.000 €
или предлог цена
Битола

Куќи / Вили

ВИКЕНДИЦА ВО ГРАДБА НИЖОПОЛЕ

СЕ ПРОДАВА ВИКЕНДИЧКА КАРАБИНА ИЗГРАДЕНА СО БЕТОНСКИ БЛОКОВИ НА ДВА К...

33.000 €
или предлог цена
Битола

Куќи / Вили

СЕ ПРОДАВА ПАРЦЕЛА ВО ТРНОВО

СЕ ПРОДАВА ПАРЦЕЛА ЛОЦИРАНА НА ПРЕКРАСНА И АТРАКТИВНА ЛОКАЦИЈА ВО ПОД...

23 €
или предлог цена

СЕ ПРОДАВА КУЌА НА УЛ.ОХРИДСКА

НА ПАРЦЕЛА ОД 700 М2, СЕ ПРОДАВААТ ДВЕ КУЌИ И ПОМОШНИИ ПРОСТОРИИ ВПИШ...

70.000 €
или предлог цена
Битола

Куќи / Вили

СЕ ПРОДАВА СТАН НОВА БОЛНИЦА

СЕ ПРОДАВА СТАН ВО НОВА БИТОЛА, ВО БЛИЗИНА НА ТИНЕКС МАРКЕТ,СО ДВЕ СП...

69.000 €
или предлог цена
Битола

Станови

СЕ ПРОДАВА СТАН ВО НОВА БИТОЛА

П Р О Д А Д Е Н О СЕ ПРОДАВА СТАН ВО НОВА БИТОЛА ВО БЛИЗИНА НА ВЕ...

41.000 €
или предлог цена
Битола

Станови

ПАРЦЕЛА ЦАПАРИ ОДЛИЧНА ЛОКАЦИЈА

СЕ ПРОДАВА ПАРЦЕЛА СО ПОВРШИНА ОД 5.500 М2, ВО АТАРОТ НА С. ЦАПАРИ. П...

11 €
или предлог цена

КУЌА ЦЕНТРАЛНО ПОДРАЧЈЕ

СЕ ПРОДАВА САМОСТОЈНА ДВОСЕМЕЈНА КУЌА НА ДВА КАТА ОД ПО 86М2, ВО ЦЕНТ...

69.000 €
или предлог цена
Битола

Куќи / Вили

СПРАТ ОД КУЌА БРУСНИЧКА НАСЕЛБА

СЕ ПРОДАВА СПРАТ ОД КУЌА СО ПОСЕБЕН ВЛЕЗ И ФИЗИЧКИ ПОДЕЛЕН ДВОР ЛОЦИР...

53.000 €
или предлог цена
Битола

Куќи / Вили

КУЌА НОВОГРАДБА

СЕ ПРОДАВА ПЛАЦ ОД 600 м2, СО ИЗГРАДЕНА КУЌА ДО ПРВА ПЛОЧА СО ОСНОВА ...

47.000 €
или предлог цена
Битола

Куќи / Вили

СЕ ИЗДАВА СТАН ВО СТРОГ ЦЕНТАР

СЕ ИЗДАВА СТАН,ВО ЦЕНТАРОТ НА ГРАДОТ,ЗГРАДА ОБИТЕЛ. СТАНОТ Е 115 м2,...

320 €
или предлог цена
- 16 % Попуст
380 €
Битола

Станови

СЕ ПРОДАВА РЕНОВИРАНА КУЌА ВО НАСЕЛБА БАИР

СЕ ПРОДАВА КУЌА 163 м2,ВО НАСЕЛБА БАИР, НА ТРИ СПРАТА,ОРИЕНТАЦИЈА ...

125.000 €
или предлог цена
Битола

Куќи / Вили

ОДЛИЧНИ СТАНОВИ ВО ГРАДБА

СЕ ПРОДАВААТ СТАНОВИ ВО ГРАДБА -42 М2 СУТЕРЕН -83 М2 ПРВ, ВТОР, ТРЕ...

870 €
или предлог цена
Битола

Станови

КУЌА ЗА ТУРКАЊЕ

Се продава куќа за туркање Чифте Фурни. Во куќата може да се живее,...

29.000 €
или предлог цена
Битола

Куќи / Вили

СЕ ПРОДАВА КУЌА НАД БЕЛА ЧЕШМА

СЕ ПРОДАВА КУЌА СО ПОВРШИНА ОД 200м2, лоцирана во близина на основнот...

49.000 €
или предлог цена
Битола

Куќи / Вили

СТАРОГРАДСКА КУЌА ЦЕНТАР

Агенција Plan B - Битола продава куќа во строгиот центар на градот, в...

135.000 €
или предлог цена
Битола

Куќи / Вили

СЕ ПРОДАВА СТАН ВО СТРОГ ЦЕНАР

П Р О Д А Д Е Н О СЕ ПРОДАВА СТАН ОД 100М2 ВО СТРОГ ЦЕНТАР БИТОЛА...

98.000 €
или предлог цена
Битола

Станови

СЕ ПРОДАВА СТАН СТРОГ ЦЕНТАР

П Р О Д А Д Е Н О НА ШИРОК СОКАК,СЕ ПРОДАВА СТАН КОМЛЕТНО РЕНОВ...

49.000 €
или предлог цена
Битола

Станови

КУЌА СО ДВЕ ПАРЦЕЛИ И ДВЕ МАРКИЦИ

СЕ ПРОДАВА КУЌА СО ДВЕ ПАРЦЕЛИ И ДВЕ МАРКИЦИ. КУЌАТА Е ЛОЦИРАНА НА ПО...

110.000 €
или предлог цена
Битола

Куќи / Вили

СЕ ПРОДАВА СТАН ВО ПИРЕА ,ГРЦИЈА

СЕ ПРОДАВА СТАН ,48 М2 ,ВО ПИРЕА ГРЦИЈА,СТАНОТ Е НА ПРИЗЕМЈЕ,РЕНОВИРА...

54.000 €
или предлог цена
Битола

Станови

СЕ ПРОДАВА СТАН

СЕ ПРОДАВА СТАН ВО ПИРЕА ГРЦИЈА СО ПОГЛЕД НА МОРЕ 80 М2 КОМПЛЕТНО НАМ...

180.000 €
или предлог цена
Битола

Станови

СЕ ПРОДАВА КУЌА ДО СТАРСКИ ДОМ

СЕ ПРОДАВА КУЌА ВО БЛИЗИНА НА СТАРСКИОТ ДОМ СЈУ РАЈДЕР СО ДВЕ ПЛОЧИ ...

87.000 €
или предлог цена
Битола

Куќи / Вили

СЕ ПРОДАВА ПАРЦЕЛА ПЕЛИСТЕРСКИ ПАТ

СЕ ПРОДАВА ПАРЦЕЛА /ЗЕМЈОДЕЛСКО ЗЕМЈИШТЕ НА ПАТОТ ЗА НИЖОПОЛЕ, ПОД РЕ...

30 €
или предлог цена

СЕ ПРОДАВА СТАН ВО НОВА БИТОЛА

СЕ ПРОДАВА СТАН ВО НОВА БИТОЛА, ВО ЗГРАДА ГРАДЕНА 2015 ГОДИНА. СТАНОТ...

49.000 €
или предлог цена
Битола

Станови

СЕ ПРОДАВА СТАН ВО ГРАДБА СТАРО ВОДНО

СЕ ПРОДАВА СТАН ВО СКОПЈЕ (ЦЕНТАР-СТАРО ВОДНО) ВО НОВА ЗГРАДА ВО ГРАД...

1.700 €
или предлог цена
Скопје Центар / Скопје

Станови

ПАРЦЕЛА НИЖОПОЛЕ/MESTO NIŽOPOLE

СЕ ПРОДАВА АТРАКТИВНА ПАРЦЕЛА✨ НИЖОПОЛЕ 1100 м2. ПАРЦЕЛАТА ИЗЛЕГУВА Н...

24 €
или предлог цена

СЕ ИЗДАВА СТАН ДВЕ СПАЛНИ

СЕ ИЗДАВА СТАН СО ДВЕ СПАЛНИ, ДВА ТОАЛЕТИ, НА ТРЕТ КАТ СЛОБОДЕН ОД 1в...

400 €
или предлог цена
Битола

Станови

КУЌА НА ОДЛИЧНА ЛОКАЦИЈА

СЕ ПРОДАВА КУЌА СО ПОВРШИНА ОД 125 М2, ПОДРУМ 125М2,ВО ЦЕНТРАЛНО ГРАД...

115.000 €
или предлог цена
Битола

Куќи / Вили

ДЕЛОВЕН ПРОСТОР 400М2

СЕ ПРОДАВА ДЕЛОВЕН ПРОСТОР НА ДВА КАТА ОД ПО 200 М2, ДЕЛОВНИОТ ПРОСТ...

200.000 €
или предлог цена

СЕ ПРОДАВА ДЕЛОВЕН ПРОСТОР НА АТРАКТИВНА ЛОКАЦИЈА

СЕ ПРОДАВА ДЕЛОВЕН ПРОСТОР НА АТРАКТИВНА ЛОКАЦИЈА НА УЛ. СОЛУНСКА ВО ...

50.000 €
или предлог цена
Битола

Дуќани

Страна 1 од 3

Plan B - Агенција за недвижности

Телефон: 075211211

Адреса: Димитар Илиевски Мурато 12/11

Град: Битола

Веб страна: http://www.reklama5.mk/planb

Facebook страна: https://www.facebook.com/planbnedviznosti

Контактирајте го огласувачот преку е-маил
Внесете го точниот резултат:
Spam protection & IP save
Испраќање на рекламни понуди е строго забрането!
Испрати порака
Plan B - Агенција за недвижности

Plan-B агенција за недвижности
Димитар Илиевски Мурато 12/11
7000

Битола
http://www.reklama5.mk/planb

www.reklama5.mk/planb

075211211

http://www.reklama5.mk/planb

Добредојдовте на Reklama5.mk

Со цел да ја направиме Реклама5 полесна и подостапна за употреба, ние користиме cookies на нашата веб страница. Со сурфање на reklama5.mk се согласувате да користите колачиња. Детални информации можете да најдете на Политика за колачиња

Се согласувам