ИМПЕРИЈА


ИМПЕРИЈА – Куќа на продажба

Шифра Д 79/20 Се продава куќа со вкупна површина 271м² - со катно...

230.000 €
или предлог цена
Охрид

Куќи / Вили

ИМПЕРИЈА – Плац 156м²

Се продава плац со вкупна површина 156м².На плацот има темели од стар...

60.000 €
или предлог цена

ИМПЕРИЈА – Продажба на Хотели

Се продаваат ексклузивни хотели на Охридската ривиера (до брег на езе...

По Договор
или предлог цена
Охрид

Останато

ИМПЕРИЈА – Се продава стан

Шифра Б 114/6 Се продава стан со вкупна површина 67м² - со распор...

75.000 €
или предлог цена
Охрид

Станови

ИМПЕРИЈА – Куќа 170м²

Шифра Д 93/23 Се продава куќа со површина 170м² со катност П+1 и пом...

120.000 €
или предлог цена
Охрид

Куќи / Вили

ИМПЕРИЈА НЕДВИЖНОСТИ - Плац 1200м2

Се продава плац во почетокот на с.Елшани. Површината на плацот е 120...

85 €
или предлог цена

ИМПЕРИЈА НЕДВИЖНОСТИ - Продажба на куќа

Се продава куќа со површина 270м2 и катност П+1+Пк Површина на двор...

130.000 €
или предлог цена
Охрид

Куќи / Вили

ИМПЕРИЈА НЕДВИЖНОСТИ –Стан во строг центар

Се продава стан во нова зграда,со површина 63м2 (дневна со трпезарија...

126.000 €
или предлог цена
Охрид

Станови

ИМПЕРИЈА – Нови станови

Се продаваат нови станови (фаза градба) со различни големини на раз...

По Договор
или предлог цена
Охрид

Станови

ИМПЕРИЈА – Плац на продажба

Шифра Е 77/13 Се продава плац со вкупна површина 1765м² - со три м...

32 €
или предлог цена

ИМПЕРИЈА – Продажба на куќа

Шифра Д 56/29 Се продава куќа со површина 220м² со катност П+1 П...

40.000 €
или предлог цена
Охрид

Куќи / Вили

ИМПЕРИЈА – Нови станови во близина на кеј

Шифра Б 101/10 Се продаваат станови во градба (завршна фаза) со по...

По Договор
или предлог цена
Охрид

Станови

ИМПЕРИЈА НЕДВИЖНОСТИ - Стан 64м2

Се продава стан со површина 64м2 (дневна со кујна,две спални,ходник,к...

По Договор
или предлог цена
Охрид

Станови

ИМПЕРИЈА – Станови во центар

Шифра Ц 59/24 Се продаваат нови станови со површина 59м² ,со расп...

1.300 €
или предлог цена
Охрид

Станови

ИМПЕРИЈА – Нова куќа

Шифра Д 92/19 Се продава невселувана нова куќа со површинa 401м² (...

200.000 €
или предлог цена
Охрид

Куќи / Вили

ИМПЕРИЈА – Викендица 74м²

Шифра Д 95/23 Се продава викендица со површина 74м² на приземје.Повр...

35.000 €
или предлог цена

ИМПЕРИЈА – Деловен објект

Шифра Д 102/3 Се издава деловен објект - хала со површина 481м² со...

По Договор
или предлог цена

ИМПЕРИЈА НЕДВИЖНОСТИ - Стан 95м2

Се продава стан со површина 95м2 (дневна со трпезарија,посебна кујна,...

85.000 €
или предлог цена
Охрид

Станови

ИМПЕРИЈА – Продажба на Хотел

Шифра Д-88/14 Се продава хотел на Охридската ривиера -50метри до ке...

По Договор
или предлог цена
Охрид

Хотели

ИМПЕРИЈА – Стан 91м²

Шифра Ц 54/3 Се продава нов невселуван стан со вкупна површина 91м...

1.000 €
или предлог цена
Охрид

Станови

ИМПЕРИЈА – Индустриска хала

Шифра Д 97/28 Се продава и издава индустриска хала со вкупна површи...

По Договор
или предлог цена

ИМПЕРИЈА – Куќа 200м²

Шифра Д 95/7 Се продава куќа со површина 200м² со катност П+1 и повр...

95.000 €
или предлог цена
Охрид

Куќи / Вили

ИМПЕРИЈА – Стан нов

Шифра Ц 61/22 Се продава некористен стан со површина од 73м² со р...

1.320 €
или предлог цена
Охрид

Станови

ИМПЕРИЈА – Плац 472м²

Шифра Д 94/23 Се продава плац со површина 472м² со приклучена вода.С...

12.500 €
или предлог цена

ИМПЕРИЈА – Плацеви за градба

Шифра Е 63/10 Се продаваат плацеви со површини од 188м² до 347м² со ...

45 €
или предлог цена

ИМПЕРИЈА – Стан на продажба

Шифра Б 85/26 Се продава реновиран стан со вкупна површина 60м² - ...

1.300 €
или предлог цена
Охрид

Станови

ИМПЕРИЈА – Стан 80м²

Шифра Ц 52/14 Се продава стан со површинa 80м² со распоред –дневна...

126.000 €
или предлог цена
Охрид

Станови

ИМПЕРИЈА – Стан 55м²

Шифра Б 110/22 Се продава нов невселуван стан со површина 55м² со р...

1.000 €
или предлог цена
Охрид

Станови

ИМПЕРИЈА – Куќа во Лескоец

Шифра Д 95/18 Се продава куќа со површина 180м² со катност П+1.Површ...

67.600 €
или предлог цена
Охрид

Куќи / Вили

ИМПЕРИЈА – Станови во центар

Шифра Б 109/13,14,15 Се продаваат станови во градба со површини од ...

По Договор
или предлог цена
Охрид

Станови

ИМПЕРИЈА – Продажба на куќа

Шифра Ц 102/4 Се продава куќа вкупна површина површина 146м² со к...

129.900 €
или предлог цена
Охрид

Куќи / Вили

ИМПЕРИЈА – Продажба на стан

Шифра Ц 64/21 Се продава стан –дуплекс (на две нивоа) со вкупна по...

850 €
или предлог цена
Охрид

Станови

ИМПЕРИЈА НЕДВИЖНОСТИ - Куќа 190м2

Се продава куќа со површина 190м2 и катност П+1 Вкупна површина на...

160.000 €
или предлог цена
Охрид

Куќи / Вили

ИМПЕРИЈА – Стан 56м²

Шифра C 100/3 Се продава стан со површина 56м² ,со распоред – дне...

46.900 €
или предлог цена
Охрид

Станови

ИМПЕРИЈА – Деловен простор

Шифра Д 84/16 Се продава деловен простор со површина 50м² на призем...

70.000 €
или предлог цена
Охрид

Дуќани

ИМПЕРИЈА – Апартман до кеј на езеро

Шифра A 34/26 Се продава стан -апартман со површина од 31м² со ра...

3.000 €
или предлог цена
Охрид

Станови

ИМПЕРИЈА – Плац 600м²

Шифра Е 77/5 Се продава плац со површина 600м² со с.Пештани (во бл...

75 €
или предлог цена

ИМПЕРИЈА НЕДВИЖНОСТИ – Куќа 100м2

Се продава спрат (приземје) од куќа со површина 100м2 (трпезарија со ...

60.000 €
или предлог цена
Охрид

Куќи / Вили

ИМПЕРИЈА – Куќа во Пештни

Се продава куќа П+1 со површина 160м2 и површина на гаража 40м2. В...

200.000 €
или предлог цена
Охрид

Куќи / Вили

ИМПЕРИЈА НЕДВИЖНОСТИ –Продажба на куќа

Се продава куќа со ексклузивен поглед на езеро и градот. Површина на...

По Договор
или предлог цена
Охрид

Куќи / Вили

ИМПЕРИЈА – Плац 825м²

Шифра Е 74/26 Се продава плац со вкупна површина 825м², до плацот м...

100 €
или предлог цена

ИМПЕРИЈА – Станови во градба

Шифра Б 111/8 Се продаваат станови (двособни и трособни)во градба...

990 €
или предлог цена
Охрид

Станови

ИМПЕРИЈА – Стан 50м²

Шифра Б 114/6 Се продава стан со површина 50м² со распоред – дневн...

1.450 €
или предлог цена
Охрид

Станови

ИМПЕРИЈА – Стан 50м²

Шифра Б 111/15 Се продава стан во изградба (фаза карабина) со пов...

1.350 €
или предлог цена
Охрид

Станови

ИМПЕРИЈА НЕДВИЖНОСТИ – Куќа 180м2

Се продава куќа со површина 180м2 и катност П+ПК Површина на дворно ...

135.000 €
или предлог цена
Охрид

Куќи / Вили

ИМПЕРИЈА – Стан на продажба

Шифра Ц 59/29 Се продава стан (дуплекс) со површина од 107м² со ...

800 €
или предлог цена
Охрид

Станови

ИМПЕРИЈА – Стара куќа

Шифра Д 83/5 Се продава стара куќа со поглед на езеро во с.Велгошт...

44.900 €
или предлог цена
Охрид

Куќи / Вили

ИМПЕРИЈА – Куќа во центар

Шифра Д 96/19 Се продава куќа со површина 168м² со катност П+1 и ...

120.000 €
или предлог цена
Охрид

Куќи / Вили

ИМПЕРИЈА – Куќа 200м²

Се продава куќа со површина 200м² со катност П+1 и површина на дворн...

По Договор
или предлог цена
Охрид

Куќи / Вили

ИМПЕРИЈА – Куќа 170м²

Шифра Д 93/28 Се продава куќа со површинa од 170м² со катност П+1...

220.000 €
или предлог цена
Охрид

Куќи / Вили

ИМПЕРИЈА – Стан 53м²

Шифра Б 79/18 Се продава стан со површина 53м² со распоред – денвна...

67.500 €
или предлог цена
Охрид

Станови

Страна 1 од 3

ИМПЕРИЈА

Телефон: 078 22 82 33

Адреса: Булевар Туристичка 36А

Град: Охрид

Facebook страна: https://www.facebook.com/pages/%D0%98%D0%BC%D0%BF%D0%B5%D1%80%D0%B8%D1%98%D0%B0/1551078521806771

АГЕНЦИЈА ЗА ПОСРЕДУВАЊЕ СО ПРОМЕТ НА НЕДВИЖЕН ИМОТ

Контактирајте го огласувачот преку е-маил
Внесете го точниот резултат:
Spam protection & IP save
Испраќање на рекламни понуди е строго забрането!
Испрати порака
ИМПЕРИЈА

Булевар Туристичка 36А

Охрид

www.reklama5.mk/PremiumDetails?id=20877

078 22 82 33

Добредојдовте на Reklama5.mk

Со цел да ја направиме Реклама5 полесна и подостапна за употреба, ние користиме cookies на нашата веб страница. Со сурфање на reklama5.mk се согласувате да користите колачиња. Детални информации можете да најдете на Политика за колачиња

Се согласувам