Агенција за недвижности ИТОН-БС


СЕ ИЗДАВА СТАН-Кружен тек Веро

Станот е двособен со распоред кујна ,дневна,спална,купатило и предсоб...

8.000 МКД
или предлог цена
Битола

Станови

СЕ ИЗДАВА СТАН -зграда Бадо

Станот е двособен,кујна, трпезарија ,дневна ,спална ,купатило и предс...

9.000 МКД
или предлог цена
Битола

Станови

ГРАДЕЖНА ПАРЦЕЛА Касарна-Стрчин

Градежната парцела според ДУП е со намена за градба Д3 од кои 40 % се...

90 €
или предлог цена

КУЌА НА ул.џоџа

КУЌАТА Е ПРИЗЕМЈЕ И КАТ ,ЦВРСТА ГРАДБА, ВО СОСТОЈБА ВЕДНАШ ВСЕЛИВА .С...

47.000 €
или предлог цена
Битола

Куќи / Вили

СЕ ИЗДАВА ПЛАЦ 1530м2 кај Хераклеа

Плацот има директен пристап од главна улица и е погоден за стовариште...

300 €
или предлог цена

КУЌА ПР+КАТ кај Чинарот

Куќата се состои од два ката и тоа на приземје кујна,дневна,спална со...

55.000 €
или предлог цена
Битола

Куќи / Вили

РЕНОВИРАН СПРАТ ОД КУЌА СО ДВОР -КАЈ Педагошка

Спратот е на први кат на многу добра локација во непосредна близина н...

60.000 €
или предлог цена
Битола

Куќи / Вили

КУЌА ПР+КАТ СО ДВОР-ул,,Охридска,,

Куќата е цврста градба, АБ конструкција и е многу добро одржана.На пр...

65.000 €
или предлог цена
Битола

Куќи / Вили

ДУЌАН ПОД ЗАКУП -Стара чаршија -кај Монмартр

Дуќанот е приземје и кат од по 20 м2 -вкупно 40м2 и истиот располага ...

200 €
или предлог цена
Битола

Дуќани

КУЌА НОВОГРАДБА- НА ул.5та

Куќата е новоградба со армирано-бетонска конструкција и истата се сос...

90.000 €
или предлог цена
Битола

Куќи / Вили

КУЌА ПР+КАТ ОД 114м2 И ДВОР 129м2 - централно подрачје

Куќата има одлична локација во централно подрачје и се состои од приз...

30.000 €
или предлог цена
Битола

Куќи / Вили

СПРАТ ОД КУЌА НА Ул.Т.Даскалот

Куќата е на добра локација и добро одржана.Во стамбениот простор има ...

36.000 €
или предлог цена
Битола

Куќи / Вили

ТРОСОБЕН СТАН 89м2 - ЦЕНТАР

Станот е со чиста стамбена површина од 76м2, балкони 13м3(лоѓија) и 3...

90.000 €
или предлог цена
Битола

Станови

КУЌА НА ДВА КАТА ОД 140М2, И ДВОР ОД 270М2 - УЛ К.МИСИРКОВ

КУЌАТА Е СО ОДЛИЧНА ГРАДБА - И ДВАТА СПРАТА СЕ КАКО ПОСЕБНИ СТАНОВИ,...

75.000 €
или предлог цена
Битола

Куќи / Вили

ЧЕТВОРОСОБЕН СТАН- ЦЕНТАР

Станот е новоградба, граден по сите стандарди за квалитет и со локаци...

900 €
или предлог цена
Битола

Станови

КУЌА ОД 170 М2 И ДВОР ОД 246 М2 -нас.Г. ОРИЗАРИ

Куќата е на одлична локација во Г.Оризари во непосредна близина на гл...

68.000 €
или предлог цена
Битола

Куќи / Вили

СПРАТ ОД КУЌА СО ДВОР - БРУСНИЧКА НАСЕЛБА

Куќата е цврста градба АБ - конструкција во кој има сутерен и два кат...

60.000 €
или предлог цена
Битола

Станови

ПЛАЦ- НАД Вила Виста

Плацот се наоѓа на десната страна од патот за Нижо поле со директен п...

14 €
или предлог цена

СЕ ИЗДАВА СПРАТ ОД КУЌА

Спратот од куќата се наоѓа кај кружниот тек кај Црн мост и истиот е к...

10.000 МКД
или предлог цена
Битола

Куќи / Вили

КУЌА ВО ЦЕНТАР - близу пазар

Куќата е лоцирана во централно градско подрачје, во непосредна близи...

62.000 €
или предлог цена
Битола

Куќи / Вили

САМОСТОЈНА КУЌА - БРУСНИЧКА НАСЕЛБА

Куќата е цврста градба АБ конструкција во кој има сутерен,приземје и ...

160.000 €
или предлог цена
Битола

Куќи / Вили

КУЌА НОВОГРАДБА -с.Журче

Куќата е на одлична локација во с.Журче и истата е цврста градба со а...

60.000 €
или предлог цена
Битола

Куќи / Вили

Дуќан спроти Судот

Дуќанот е на два спрата,приземје 10 м2 и спрат 25 м2.Скоро е реновир...

200 €
или предлог цена
Битола

Дуќани

КУЌА 70м2 СО ДВОР ОД 100 м2 -НАСПРОТИ О.У. Т.Ангелевски

Куќата е веднаш до О.У Т.Ангелевски и се состои од високо приземје и ...

22.000 €
или предлог цена
Битола

Куќи / Вили

ГРАДЕЖНА ПАРЦЕЛА - кај Парк Стив Наумов

Градежната парцела е во централно градежно подрачје со маркица за гра...

70.000 €
или предлог цена

ПЛАЦ 2725м2 -над Нижеполе

Плацот е од лева страна на патот за ски центарот Нижеполе, се на наоѓ...

25 €
или предлог цена

КУЌА ВО ЦЕНТАР СО ДВОР од 285 m2

Куќата се наоѓа во строг центар со подрум преку цела куќа плус призем...

170.000 €
или предлог цена
Битола

Куќи / Вили

ДУПЛЕКС 120М2 И. Милутиновиќ

Станот е во многу добра состојба, многу добро одржан и истиот е на дв...

59.000 €
или предлог цена
Битола

Станови

КУЌА НА ул. 10та

Куќата е ПР+Кат, во кој на приземјето има гаража од 26м2 плус помошна...

30.000 €
или предлог цена
Битола

Куќи / Вили

НОВИ СТАНОВИ НА ул.13 ЈУЛИ

Становите се нова градба 2021 година градени по сите стандарди за ква...

850 €
или предлог цена
Битола

Станови

КУЌА ПР-60м2 + ДВОР 285м2 - СТРЧИН

Куќата има директен пристап од патот, и не е лепенка од ниту една ст...

45.000 €
или предлог цена
Битола

Куќи / Вили

СТАН 122 м2 + БАЛКОН -центар

Станот е новоградба ,граден по сите стандарди за квалитет и со функци...

110.000 €
или предлог цена
Битола

Станови

СПРАТ ОД КУЌА 90м2 -кај марк. Були

Спратот е високо приземје со стамбена површина од 90м2 во кој се расп...

57.000 €
или предлог цена
- 5 % Попуст
60.000 €
Битола

Куќи / Вили

КУЌА КАЈ ЧИФТЕ-ФУРНИ

Куќата е нова градба со бетонско-армирана конструкција, цврста градба...

140.000 €
или предлог цена
Битола

Куќи / Вили

НИВА 4300м2 КАЈ Реносил

Нивата е со директен пристап од пат и е во непосредна близина на фабр...

10 €
или предлог цена

НИВА 150000 м2

Нивата се наоѓа на излезот од г.Оризари кон Прилеп после пругата и ис...

5 €
или предлог цена

ГРАДЕЖЕН ПЛАЦ КАЈ Ј.П.Комуналец

Градежниот плац од 1800м2 располага со 2 маркици за градба според ДУП...

100 €
или предлог цена

КУЌА ЦЕНТРАЛНО ПОДРАЧЈЕ

Куќата е во центар кај Музичко училиште и истата се состои од сутере...

55.000 €
или предлог цена
Битола

Куќи / Вили

ДУЌАН ВО ПЕЛАГОНКА 2

Дуќанот се наоѓа на 1 кат, со добар пристап од двата влеза на објект...

20.000 €
или предлог цена
Битола

Дуќани

ГРАДЕЖНИ ПАРЦЕЛИ СО МАРКИЦИ ЗА ГРАДБА НА ул,,Даме Груев,,

Трите градежни парцели се со квадратура од 626 м2 ,652 м2 и 782 м2 со...

22 €
или предлог цена

КУЌА ЦЕНТРАЛНО ГРАДСКО ПОДРАЧЈЕ

Куќата е во централно подрачје со пристап од главен пат.На приземје и...

32.000 €
или предлог цена
Битола

Куќи / Вили

СЕ ИЗДАВА СТАН Веро-Џамбо

Станот е луксузно опремен со сопствено парно на струја и клима уред. ...

500 €
или предлог цена
Битола

Станови

КУЌА ПР+ПК и ДВОР ОД 520м2 на - 7ма Бригада

Куќата е нова градба Армирано бетонска конструкција и истата располаг...

159.000 €
или предлог цена
Битола

Куќи / Вили

ГРАДЕЖЕН ПЛАЦ - НАСЕЛБА СТРЕЖЕВО

Градежниот плац е со квадратура од 397м2 со маркица за градење според...

10.000 €
или предлог цена

КУЌА на ул.Брегалничка-Ј.Мале

Куќата е новоградба со армирано-бетонска конструкција и се состои од ...

65.000 €
или предлог цена
Битола

Куќи / Вили

СЕ ПРОДАВА КУЌА ПР+КАТ КРАВАРИ

Куќа е АБ конструкција со меѓу катни плочи, уредена и веднаш вселива...

45.000 €
или предлог цена
Битола

Куќи / Вили

ЗЕМЈОДЕЛСКА ПАРЦЕЛА ОД 37800 м2-Кременица

ПАРЦЕЛАТА -НИВАТА Е НА ДОБРА ЛОКАЦИЈА ,ПОТОЧНО КАЈ РАБОТИЛНИЦАТА Н...

80 МКД
или предлог цена

КУЌА ПР+КАТ ОД 150м2 и ДВОР 170м2 - ул илинденска

Куќата е на добра локација и состои од приземје и кат од по 70м2 одно...

55.000 €
или предлог цена
Битола

Куќи / Вили

ШУМА 34610м2-Утово

ШУМАТА ПРЕТЕЖНО Е ДАБОВА И ДЕЛ ОД 1/3 БОРОВА.

30 МКД
или предлог цена

ЕДНОСОБЕН СТАН НА ул,,Стерјовски Ѓ. Џоџа,,

Станот е со површина од 38 м2 во кој се распоредени кујна со дневна, ...

24.000 €
или предлог цена
Битола

Станови

НОВА КУЌА НА 7-МА БРИГАДА

Куќата е нова градба, има 2 ката од по 104м2 кои се со идентичен расп...

174.000 €
или предлог цена
Битола

Куќи / Вили

Страна 1 од 3

Агенција за недвижности ИТОН-БС

Телефон: 071/56 33 85, 075/24 11 02

Адреса: Ул.Климент Охридски 35/1 Пелагонка 2

Град: Битола

Facebook страна: Agencija za nedviznosti Iton-Bs

Посредување при продажба и закуп на недвижности

Контактирајте го огласувачот преку е-маил
Внесете го точниот резултат:
Spam protection & IP save
Испраќање на рекламни понуди е строго забрането!
Испрати порака
Агенција за недвижности ИТОН-БС

Ул.Климент Охридски 35/1 Пелагонка 2
7000

Битола

www.reklama5.mk/itonbs

071/56 33 85, 075/24 11 02

Добредојдовте на Reklama5.mk

Со цел да ја направиме Реклама5 полесна и подостапна за употреба, ние користиме cookies на нашата веб страница. Со сурфање на reklama5.mk се согласувате да користите колачиња. Детални информации можете да најдете на Политика за колачиња

Се согласувам