АГЕНЦИЈА СТРЕЛЕЦ


Нова Битола, се издава опремен стан со 1 спална

НОВА БИТОЛА, СЕ ИЗДАВА ОПРЕМЕН СТАН ЗА ПОДОЛГ ПЕРИОД, 2 КАТ, БЕЗ ЛИФ...

180 €
или предлог цена
Битола

Станови

К2207, ПОД ХОТЕЛ БИТОЛА, ПРИЗЕМНА КУЌА СО ДВОР

К2207, ПОД ХОТЕЛ БИТОЛА, ПРИЗЕМНА КУЌА СО КОРИСНА ПОВРШИНА ОД 52 m2 +...

25.900 €
или предлог цена
- 4 % Попуст
27.000 €
Битола

Куќи / Вили

2-1501, ОУ РЕНОВИРАН, 55+3+14М2, ПРИЗЕМЈЕ

2/1501, КАЈ ОУ СТИВ НАУМОВ, ЗА 40.900 ЕВРА, СЕ ПРОДАВА СТАН НА ПРИЗЕМ...

40.900 €
или предлог цена
Битола

Станови

КАЈ СОМУНО СЕ ИЗДАВА ЕДНОСОБЕН ОПРЕМЕН СТАН

ВО БЛИЗИНА НА СОМУНО, СЕ ИЗДАВА ОПРЕМЕН СТАН СО 1 СПАЛНА СОБА (без ма...

122 €
или предлог цена
- 10 % Попуст
135 €
Битола

Станови

К2189, ДРВЕН ПАЗАР

К2189, ДРВЕН ПАЗАР, ОДРЖАНА ПРИЗЕМНА КУЌА СО КОРИСНА ПОВРШИНА ОД 58М...

25.900 €
или предлог цена
Битола

Куќи / Вили

НАЈЦЕНТАР, СЕ ИЗДАВА РЕНОВИРАН ОПРЕМЕН СТАН

НАЈЦЕНТАР, СЕ ИЗДАВА ОПРЕМЕН РЕНОВИРАН СТАН, ЗА 280ЕВРА МЕСЕЧНА КИРИЈ...

280 €
или предлог цена
- 7 % Попуст
300 €
Битола

Станови

КАЈ ВЕРО, СЕ ИЗДАВА НОВ ОПРЕМЕН СТАН 3 СПАЛНИ

КАЈ ВЕРО, СЕ ИЗДАВА НОВ ЛУКСУЗНО ОПРЕМЕН СТАН, СО 3 СПАЛНИ СОБИ, ЗА П...

500 €
или предлог цена
Битола

Станови

Drven Pazar, kukja za renoviranje, 2 kata, garaza, dvor

К2190, ДРВЕН ПАЗАР, САМОСТОЈНА КУЌА ЗА РЕНОВИРАЊЕ, КОЈА СЕ СОСТОИ ОД ...

59.000 €
или предлог цена
Битола

Куќи / Вили

ЦЕНТАР, РУШЕВИНА СО МАРКИЦА ЗА ГРАДБА

ЦЕНТАР, КУЌА СО МОЖНОСТ ЗА ГРАДБА ВО ОСНОВА 64М2 ДО ВИСИНА 5.5М, ДВОР...

31.000 €
или предлог цена
Битола

Куќи / Вили

ДО ГРАДСКИОТ ПАЗАР, ОДЛИЧНА ЛОКАЦИЈА, СТАРА КУЌА

ДО ПАЗАРОТ, ПРИЗЕМНА КУЌА СО КОРИСНА ПОВРШИНА ОД 49М2 И ДВОР ОД 56 М2...

29.900 €
или предлог цена
Битола

Куќи / Вили

К2178, ОУ ТОДОР АНГЕЛЕВСКИ, КУЌА 166М2 И ДВОР 450 М2

К2178, ОУ ТОДОР АНГЕЛЕВСКИ, БЕЗ ПЛОЧИ, КУЌА КОЈА СЕ СОСТОИ ОД ПРИЗЕМ...

38.000 €
или предлог цена
Битола

Куќи / Вили

СТРЧИН, КАРАБИНА, ПОКРИВ, ВОДА, ОДВОД, СТРУЈА, ДВОР

К2156, СТРЧИН, СЕ ПРОДАВА КУЌА - ПОКРИЕНА КАРАБИНА, ДВА КАТА ПО 106М2...

65.000 €
или предлог цена
Битола

Куќи / Вили

ДОВЛЕЏИК, РЕНОВИРАН ПОЛУОПРЕМЕН СТАН, ЛИФТ

2-1009, Довлеџик, реновиран полуопремен стан, корисна површина од 56...

48.000 €
или предлог цена
Битола

Станови

ЦЕНТАР, СТАН, 1 КАТ, 101М2 2 БАЛКОНИ, 2 (3) СПАЛНИ

ЦЕНТАР, СТАН (ПРВ ИЛИ ВТОР КАТ) СО ПОВРШИНА ОД 101М2 +2 БАЛКОНИ ОД 1...

68.000 €
или предлог цена
Битола

Станови

2-1415,МАНСАРДА, НЕДОВРШЕНА,5.КАТ,ОУ КЛИМЕНТ ОХР.

2-1415, СЕ ПРОДАВА МАНСАРДА, НЕДОВРШЕНА, НА ПЕТТИ КАТ, ПОКРИЕНА СО ЛИ...

24.000 €
или предлог цена
Битола

Станови

ПОД ОУ Т. АНГЕЛЕВСКИ, КУЌА СО ГОЛЕМ ДВОР, СО МАРКИЦА

К2232, ПОД ОУ ТОДОР АНГЕЛЕВСКИ, ЗА 65.000 ЕВРА, ВО МИРАН И ТИВКА ОКОЛ...

65.000 €
или предлог цена
Битола

Куќи / Вили

ОУ СТИВ НАУМОВ, ПАРЦЕЛА СО СТАРА КУЌА, ЗА ГРАДБА

ОУ СТИВ НАУМОВ, УРБАНИЗИРАНА ПАРЦЕЛА ОД 268М2 СО СТАРА КУЌА, СО МАР...

60.000 €
или предлог цена

К2222, НАД БАЊАТА, СТАН КАРАБИНА, 101М2+10М2 БАЛКОНИ

НАД БАЊАТА, СТАН НА ПРВ КАТ, КАРАБИНА, (И ПОД НЕГО И НАД НЕГО ИМА СТА...

21.500 €
или предлог цена
Битола

Станови

Stara Kasarna, nov opremen stan, prv kat, 2 kupatila

СТАРА КАСАРНА, НОВ СТАН НА ПРВ КАТ, ЈУГОИСТОК, КОМПЛЕТНО МОДЕРНО ОП...

80.000 €
или предлог цена
Битола

Станови

ЕКСКЛУЗИВНО, СЕ ПРОДАВА ОБЈЕКТ НА ШИРОК СОКАК

СЕ ПРОДАВА ЕКСКЛУЗИВЕН ОБЈЕКТ ВО СРЦЕТО НА ШИРОК СОКАК СО 335 М2 КОРИ...

685.000 €
или предлог цена
Битола

Куќи / Вили

НОВАЧКИ ПАТ, ОДРЖАНА КУЌА МОЖНОСТ ЗА ДОГРАДБА

НОВАЧКИ ПАТ, ОДРЖАНА КУЌА СО МОЖНОСТ ЗА ДОГРАДБА, ВКУПНО 111 М2 НА ПР...

45.000 €
или предлог цена
Битола

Куќи / Вили

ПОД ПАЗАРОТ, ОДРЖАНА КУЌА СО ДВОР И МАРКИЦА ЗА ГРАДБА

К2224, ПОД ПАЗАРОТ, СЕ ПРОДАВА ОДРЖАНА КУЌА СО ДВОРНО МЕСТО, НА ПРЕКР...

55.000 €
или предлог цена
Битола

Куќи / Вили

К2233, ДО ОУ ЃОРЃИ СУГАРЕ, ПРВ КАТ, АБ ПЛОЧА

ДО ЃОРЃИ СУГАРЕ, СО АБ КОНСТРУКЦИЈА, ВЛЕЗ КАКО ВО ЗГРАДА, ПРВ КАТ ОД ...

60.000 €
или предлог цена
Битола

Станови

К2220, ЦЕНТАР, КУЌА СО АБ ПЛОЧА, ДУЌАН 2 КАТА

К2220, ЦЕНТАР, СЕ ПРОДАВА КУЌА СО АБ ПЛОЧА, СУТЕРЕН КОЈ СЕ СОСТОИ ОД ...

145.000 €
или предлог цена
Битола

Куќи / Вили

П524, СТРЧИН, ПЛАЦ СО МАРКИЦА ЗА ГРАДБА НА КУЌА

П528, СТРЧИН, ЗА 37.000 ЕВРА, ПАРЦЕЛА ОД 524 М2 СО МАРКИЦА ЗА ГРАДБ...

37.000 €
или предлог цена

К1435,ЦЕНТАР, ПЛАНСКА РЕНОВИРАНА КУЌА, ДУЌАН, ДВОР

К1435, ЗА 159.000 ЕВРА, ЦЕНТАР, СЕ ПРОДАВА ПЛАНСКА КУЌА СО ДЕЛОВЕН ПР...

165.000 €
или предлог цена
Битола

Куќи / Вили

СТРЧИН, НОВА КУЌА 295М2 И ДВОР 150М2

СТРЧИН, НОВА КУЌА КОЈА СЕ СОСТОИ ОД ПОДРУМ И ГОЛЕМА ГАРАЖА СО ПОВРШИ...

199.000 €
или предлог цена
Битола

Куќи / Вили

3-1013, НОВ ПАЗАР, МАНСАРДА, 80+6М2, БЕЗ ЛИФТ, ПАРКИНГ

3-1013, НОВ ПАЗАР, МАНСАРДА ОД 80М2 +ПРЕКРАСЕН БАЛКОН, КОМПЛЕТНО ГОТО...

56.000 €
или предлог цена
Битола

Станови

АРМ, НОВОГРАДБА, ГОТОВИ ДО АВГУСТ, 2024

ВО АРМ, СТАНОВИ НА ПОЧЕТОК ОД ГРАДБА, ГОТОВИ ДО АВГУСТ, 2024 ГОДИНА, ...

840 €
или предлог цена
Битола

Станови

НАД ЧИНАРОТ, КУЌА ЗА 2 ФАМИЛИИ СО ДВОР

К2081, НАД ЧИНАРОТ, КУЌА КОЈА СЕ СОСТОИ ОД 2 КАТА, СЕКОЈ КАТ ПО 68 М2...

55.000 €
или предлог цена
Битола

Куќи / Вили

ИД,518, ЦЕНТАР, СЕ ИЗДАВА ДЕЛОВЕН ПРОСТОР 100 М2

ИД 518, ЦЕНТАР, СЕ ИЗДАВА ДЕЛОВЕН ПРОСТОР, 100 М2 со 4 ПРОСТОРИИ, КУ...

400 €
или предлог цена

КРАВАРИ, НОВА КУЌА 95М2 СО ДВОР 1000М2

КРАВАРИ, НОВА КУЌА , ПРИЗЕМЈЕ И КАТ ПО 45М2 И ДВОРНО МЕСТО ОД СКОРО 1...

35.000 €
или предлог цена
Битола

Куќи / Вили

K2115 KAJ MUZICKO KUKЈA 2 KATA 150m2+DVOR 100m2

К2115, СЕ ПРОДАВА ОДРЖАНА КУЌА, ГАБАРИТ 97М2 СО КОРИСНА ПОВРШИНА ОД 7...

55.000 €
или предлог цена
Битола

Куќи / Вили

БУКОВСКИ ЛИВАДИ, ПАРЦЕЛА СО МАРКИЦА ЗА ГРАДБА НА КУЌА

П516, БУКОВСКИ ЛИВАДИ, ЗА 16.500 ЕВРА, УРБАНИЗИРАНА ПАРЦЕЛА ОД 443 М2...

16.500 €
или предлог цена

К2214, БАИР, КУЃА, 2 КАТА, СО ПЛОЧА, СОЛАРНО, ПАРНО, ПВЦ

К2214, БАИР, ЗА 50.000 ЕВРА, СЕ ПРОДАВА КОМПЛЕТНО ЗАВРШЕНА КУЌА СО АР...

50.000 €
или предлог цена
Битола

Куќи / Вили

ДОЛНО ОРИЗАРИ, КУЌА, ПРИЗЕМЈЕ 178М2 СО ДВОР 350М2

ДОЛНО ОРИЗАРИ, ПРИЗЕМЕН ОБЈЕКТ - КУЌА СО КОРИСНА ПОВРШИНА ОД 178М2, ...

56.000 €
или предлог цена
Битола

Куќи / Вили

К2157,ЦЕНТАР, КУЌА, 2 КАТА, ДВОР, ГАРАЖА, АБ ПЛОЧА,

К2157, ЦЕНТАР, САМОСТОЈНА КУЌА СО АБ ПЛОЧА (ПРИЗЕМЈЕ 63 М2 И КАТ 60М2...

85.000 €
или предлог цена
Битола

Куќи / Вили

КАЈ ЗЕЛЕНО ПАЗАРЧЕ, РЕНОВИРАНА ПРИЗЕМНА КУЌА СО ДВОР

К2221, КАЈ ЗЕЛЕНО ПАЗАРЧЕ, РЕНОВИРАНА ПРИЗЕМНА КУЌА, СО АРМИРАНО БЕТО...

60.000 €
или предлог цена
Битола

Куќи / Вили

К2008, ЦЕНТАР, КУЌА СУТЕРЕН +2 КАТА + ДВОР

К2208, ЦЕНТАР, ЗА 99.000 ЕВРА, КУЌА, СУТЕРЕН ОД 71М2, ПРИЗЕМЈЕ ОД 83...

85.000 €
или предлог цена
Битола

Куќи / Вили

К2226, ПОД ПАЗАРОТ, КУЌА ЗА РЕНОВИРАЊЕ ИЛИ ГРАДБА

К2226, ПОД ПАЗАРОТ, СЕ ПРОДАВА СТАРА КУЌА ЗА РЕНОВИРАЊЕ ИЛИ ЗА ГРАДБ...

24.000 €
или предлог цена
Битола

Куќи / Вили

СТЕЊЕ, НОВА ОПРЕМЕНА КУЌА СО ГОЛЕМ ДВОР

НА ПРЕСПАНСКО ЕЗЕРО, ЗА 180.000 ЕВРА, СЕ ПРОДАВА ИМОТ ВО СТЕЊЕ, КУЌА ...

180.000 €
или предлог цена
Битола

Куќи / Вили

2-1478, ЦЕНТАР, ПЕТТИ КАТ, 54 М2 СТАН ОПРЕМЕН

2-1478 ЦЕНТАР, ПЕТТИ КАТ, КОРИСНА ПОВРШИНА ОД 54 М2, БЕЗ ЛИФТ, СО СЛО...

30.000 €
или предлог цена
Битола

Станови

К2223, ОУ СТИВА НАУМОВ КУЌА, ПРИЗЕМЈЕ И КАТ

K2223, ОУ СТИВ НАУМОВ, ЗА 55000 ЕВРА, КУЌА, ПРИЗЕМЈЕ 66М2 И КАТ 68 М2...

55.000 €
или предлог цена
Битола

Куќи / Вили

НА ПАТОТ ЗА БРУСНИК, НОВА КУЌА СО ГОЛЕМ ДВОР

НОВА КУЌА, НА ПАТОТ ЗА БРУСНИК, ЗА 101.000 ЕВРА, СУТЕРЕН, ПРИЗЕМЈЕ И...

101.000 €
или предлог цена
Битола

Куќи / Вили

NAD OBLASTA, SE PRODAVA KUKJA, ILI MENUVA ZA STAN

НАМАЛЕНА ЦЕНА за 48.000 евра, НАД ОБЛАСТА, ОДЛИЧНА КУЌА ЗА ЖИВЕЕЊЕ -...

47.000 €
или предлог цена
Битола

Куќи / Вили

П532, НА ПАТОТ ЗА ПЕЛИСТЕР, СЕ ПРОДАВА ГРАДЕЖНА ПАРЦЕЛА

П532, НА ПАТОТ БИТОЛА ПЕЛИСТЕР, ГРАДЕЖНА ПАРЦЕЛА ОД 8100М2 СО МОЖНОС...

10 €
или предлог цена

НА ПАТОТ БИТОЛА РЕСЕН, ПАРЦЕЛА ЗА ГРАДБА

На патот Битола Ресен, парцела од околу 2400м2, за градба на бензиска...

28 €
или предлог цена

К2195, КАЈ ЧИФТЕ ФУРНИ, ОДРЖАНА КУЌА, СО МАРКИЦА

К2195, за замена за трособен стан КАЈ ЧИФТЕ ФУРНИ, ОДРЖАНА КУЌА ПРИ...

По Договор
или предлог цена
Битола

Куќи / Вили

К1795, НОВА КУЌА, 117м2+60м2 ДВОР, ЦЕНТАР

K1795, ЦЕНТАР, ПРЕКРАСНА РЕНОВИРАНА КУЌА, ПРИЗЕМЈЕ И КАТ (48+49+4М2) ...

100.001 €
или предлог цена
Битола

Куќи / Вили

К1795 РЕНОВИРАНА КУЌА, 2 КАТА 100М2 И ДВОР 90М2

СЕ ПРОДАВА КУЌА, КОМПЛЕТНО РЕНОВИРАНА, ПРИЗЕМЈЕ СО ДНЕВНА ТРПЕЗАРИЈА ...

100.001 €
или предлог цена
Битола

Куќи / Вили

ЦЕНТАР, ДВЕ ПАРЦЕЛИ СО ГОЛЕМ ОБЈЕКТ И 2 МАРКИЦИ

ЦЕНТАР, СЕ ПРОДАВААТ ЗА 999.990 ЕВРА, ДВЕ СОСЕДНИ ПАРЦЕЛИ СО 2 ВЛЕЗА ...

999.990 €
или предлог цена
Битола

Куќи / Вили

Страна 1 од 4

АГЕНЦИЈА СТРЕЛЕЦ

Телефон: 070339404

Град: Битола

Контактирајте го огласувачот преку е-маил
Внесете го точниот резултат:
Spam protection & IP save
Испраќање на рекламни понуди е строго забрането!
Испрати порака
АГЕНЦИЈА СТРЕЛЕЦ

7000

Битола

www.reklama5.mk/strelec

070339404

Добредојдовте на Reklama5.mk

Со цел да ја направиме Реклама5 полесна и подостапна за употреба, ние користиме cookies на нашата веб страница. Со сурфање на reklama5.mk се согласувате да користите колачиња. Детални информации можете да најдете на Политика за колачиња

Се согласувам