Делта Ин - Агенција за недвижности


ПРОДАЖБА НА СТАНОВИ ВО ГРАДБА - КАСАРНА

СЕ ПРОДАВААТ СТАНОВИ ВО ГРАДБА НА ЛОКАЦИЈА ВО КАСАРНАТА СО ОДЛИЧНА ЦЕ...

840 €
или предлог цена
Битола

Станови

Се продава нов трособен стан 68 м2 на приземје

Се продава нов трособен стан од 68 м2. Станот е на ниско приземје, ју...

820 €
или предлог цена
Битола

Станови

НОВИ СТАНОВИ ВО КАСАРНА

Современи станови двособни од 65 м2 трособни од 76 и 82 м2. Прва клас...

900 €
или предлог цена
Битола

Станови

Се продава четворособен нов стан 114 м2 во Центар

Се продава четворособен нов стан од 114 м2, наместен со три спални со...

1.800 €
или предлог цена
Скопје Центар / Скопје

Станови

СТАНОВИ ВО ИЗГРАДБА-НОВОГРАДБА СО ОДЛИЧНА ЛОКАЦИЈА

СЕ ПРОДАВААТ СТАНОВИ ВО ГРАДБА НА СУПЕР ЛОКАЦИЈА ВО КАСАРНАТА- ОДЛИЧ...

1.000 €
или предлог цена
Битола

Станови

СЕ ПРОДАВА ДУЌАН 25 м2 ВО ОБЛАСТА

СЕ ПРОДАВА ДУЌАН ОД 25 М2 ВНАТРЕШНА ПОВРШИНА. ДУЌАНОТ Е НА ВИСОКО ПР...

17.000 €
или предлог цена
Битола

Дуќани

СЕ ИЗДАВА ДВОСОБЕН НОВ СТАН 50 М2

СЕ ИЗДАВА ДВОСОБЕН НОВ СТАН ОД 50 М2. ДНВЕВЕН ПРЕСТОЈ СО КУЈНА И ПОС...

300 €
или предлог цена
Битола

Станови

СЕ ПРОДАВА ГРАДЕЖНА ПАРЦЕЛА 3500 М2 НАД ГРАНД ПРЕМИЕР

СЕ ПРОДАВА ГРАДЕЖНА ПАРЦЕЛА ОД 3500 М2 НАД ГРАНД ПРЕМИЕР НА ПАТОТ ЗА ...

По Договор
или предлог цена

СЕ ИЗДАВА ЧЕТВОРОСОБЕН СТАН ВО ОБЛАСТА

СЕ ИЗДАВА ЧЕТВОРОСОБЕН СТАН ВО ОБЛАСТА, НА 4 КАТ ВО ЗГРАДА СО ЛИФТ. ...

По Договор
или предлог цена
Битола

Станови

Се продава нов трособен стан 92 м2 во Областа

Се продава нов трособен стан од 92 м2 во зграда-новоградба. Станот и...

970 €
или предлог цена
Битола

Станови

СЕ ИЗДАВА НОВ ПРАЗЕН СТАНБЕН ПРОСТОР 180 М2

СЕ ИЗДАВА НОВ ПРАЗЕН СТАНБЕН ПРОСТОР ОД 180 М2 СО НАМЕНА ЗА КАНЦЕЛАРИ...

По Договор
или предлог цена
Битола

Станови

СЕ ПРОДАВААТ ДВА ТРОСОБНИ СТАНА ВО ГРАДБА 62 И 70 М2

СЕ ПРОДАВААТ ДВА ТРОСОБНИ СТАНА ВО ГРАДБА СО ПОВРШИНА ОД 62 И 70 М2 Н...

900 €
или предлог цена
Битола

Станови

Се продава куќа 234 м2 со голем двор 456м2

Се продава самостојна куќа на два ката плус поткровје секој кат по 78...

115.000 €
или предлог цена
Битола

Куќи / Вили

ПРОДАЖБА НА ДВА НОВИ СТАНА-ПОТКРОВЈЕ ПО 98 М2

СЕ ПРОДАВААТ ДВА НОВИ ТРОСОБНИ ПРОШИРЕНИ СТАНОВИ НА ПОТКРОВЈЕ ВО НОВА...

66.000 €
или предлог цена
Битола

Станови

Се продава деловен простор 30м2 кај Градската Библиотека

Се продава деловен простор од 30м2 во близина на градската библиотека...

По Договор
или предлог цена

НОВИ СТАНОВИ ВО ГРАДБА-ПОШИРОК ЦЕНТАР

СЕ ПРОДАВААТ НОВИ ДВОСОБНИ, ТРОСОБНИ И ЧЕТВОРОСОБНИ СТАНОВИ СО ПОВРШ...

960 €
или предлог цена
Битола

Станови

СЕ ПРОДАВА НОВ ТРОСОБЕН СТАН 80М2

СЕ ПРОДАВА НОВ НЕВСЕЛУВАН ТРОСОБЕН СТАН ОД 80М2 ,КАТ СУТЕРЕН, НА 5 МИ...

62.000 €
или предлог цена
Битола

Станови

Се издава дуќан во чаршијата 26 м2

Се издава дуќан во чаршијата во близина на Ленски мост на ул. Велешка...

150 €
или предлог цена
Битола

Дуќани

Се продава двокатна куќа новоградба 155 м2

Се продава двокатна самостојна куќа П 1, новоградба со површина од по...

85.000 €
или предлог цена
Битола

Куќи / Вили

Се продава викенд куќа 127 м2 со дворно место 1900 м2

Се продава викенд куќа од 127 м2 со дворно место од 1900 м2 на само 5...

93.000 €
или предлог цена
Битола

Куќи / Вили

Се продава стан 64м2 ПРВ КАТ, ЈУГ

Се продава двособен стан на прв кат со лифт, јужна ориентација. Квадр...

50.000 €
или предлог цена
Битола

Станови

Издавање на нови апартмани

Се изаваат нови апартмани во центарот на градот. Двокреветен со едине...

По Договор
или предлог цена
Битола

Станови

СЕ ПРОДАВА КУЌА НА ДВЕ НИВОА 160 М2 + ПОТКРОВЈЕ И ПОМ.ОБЈЕКТ

- СЕ ПРОДАВА КУЌА НА ДВА КАТА ПО 80 М2 ( ДНЕВЕН ПРЕСТОЈ И КУЈНА ПЛУС ...

57.500 €
или предлог цена
Битола

Куќи / Вили

НОВИ АПАРТМАНИ ЗА ИЗДАВАЊЕ/NEW APARTMENTS FOR RENT

Се издават два нови апартмани за странци на 5 мин од центар на мирна ...

По Договор
или предлог цена
Битола

Станови

СЕ ПРОДАВА КУЌА ВО СТРОГ ЦЕНТАР 180 М2

СЕ ПРОДАВА КУЌА ВО СТРОГ ЦЕНТАР. КУЌАТА Е ПРИЗЕМЈЕ ПЛУС КАТ СО МОЖНО...

175.000 €
или предлог цена
Битола

Куќи / Вили

ПРОДАЖБА НА НОВИ ТРОСОБНИ СТАНОВИ ВО ЦЕНТАР ОХРИД

СЕ ПРОДАВААТ НОВИ ТРОСОБНИ СТАНОВИ ВО СТРОГ ЦЕНТАР НА ОХРИД. СТАНОВИ...

1.550 €
или предлог цена
Охрид

Станови

СЕ ПРОДАВА КУЌА СУТЕРЕН ПЛУС КАТ 100 М2 И ДВОР 110 М2

КУЌАТА СЕ СОСТОИ ОД СУТЕРЕН ОД 40 М2 ПЛУС КАТ ОД 60 М2. КУЌАТА Е ТЕМ...

65.000 €
или предлог цена
Битола

Куќи / Вили

НОВИ ТРОСОБНИ СТАНОВИ ЗА ПРОДАЖБА

СЕ ПРОДАВААТ НОВИ СТАНОВИ ВО ЗГРАДА Е ИЗГРАДЕНА ПО НАЈНОВИ ГРАДЕЖНИ С...

850 €
или предлог цена
Битола

Станови

СЕ ПРОДАВА ДВОКАТНА КУЌА НА ШИРОК СОКАК

СЕ ПРОДАВА ДВОКАТНА КУЌА НА САМ ШИРОК СОКАК. КУЌАТА ИМА ПРИЗЕМЈЕ ОК...

430.000 €
или предлог цена
Битола

Куќи / Вили

Продажба на ексклузивен стан-поткровје во строг центар

Се продава простран четворособен стан од 149 м2 во строго централно г...

110.000 €
или предлог цена
Битола

Станови

Се издава трособен стан во Кланица

Се издава трособен стан во населба Кланица, на 4ти кат во зграда со ...

300 €
или предлог цена
Битола

Станови

СЕ ПРОДАВА ДВОСОБЕН СТАН 48 М2 СО ДВОР И ГАРАЖА

СЕ ПРОДАВА ДВОСОБЕН ПРОШИРЕН СТАН ОД 48 М2 НА ВИСОКО ПРИЗЕМЈЕ. СТАНО...

35.000 €
или предлог цена
Битола

Станови

СЕ ПРОДАВА КОМПЛЕТНО РЕНОВИРАНА КУЌА 130 М2 СО ДВОР 160 М2

СЕ ПРОДАВА КОМПЛЕТНО РЕНОВИРАНА КУЌА ВО БИТОЛА СО АРМИРАНО БЕТОНСКА К...

По Договор
или предлог цена
Битола

Куќи / Вили

СЕ ПРОДАВА ВИКЕНД КУЌА ВО С.ТРНОВО

СЕ ПРОДАВА ОДЛИЧНА ВИКЕНД КУЌА ВО С.ТРНОВО, БИТОЛА. КУЌАТА Е СО ИЗЛЕ...

105.000 €
или предлог цена
Битола

Викенд куќи

ПРОДАЖБА НА СТАНОВИ ВО ГРАДБА-НОВ СОВРЕМЕН ОБЈЕКТ

СЕ ПРОДАВААТ СТАНОВИ ВО ГРАДБА ВО НОВ СОВРЕМЕН СТАНБЕН ОБЈЕКТ СО СЛЕД...

950 €
или предлог цена
Битола

Станови

СЕ ПРОДАВА НОВ НЕВСЕЛУВАН ЧЕТИРИСОБЕН СТАН 116 М2

СЕ ПРОДАВА НОВ ЧЕТИРИСОБЕН СТАН СО КВДРАТУРА 116 М2. НА 3 КАТ НЕ ПОСЛ...

85.000 €
или предлог цена
Битола

Станови

СЕ ПРОДАВА ДВОКАТНА КУЌА 180 М2 СО ПОМ.ОБЈЕКТ И ДВОР 180 М2

СЕ ПРОДАВА ДВОКАТНА КУЌА ВО ПОШИРОКОТО ЦЕНТРАЛНО ГРАДСКО ЈАДРО. КУЌА...

70.000 €
или предлог цена
Битола

Куќи / Вили

СЕ ПРОДАВААТ СТАНОВИ ВО ГРАДБА,80,90,100 М2

СЕ ПРОДАВААТ СТАНОВИ ВО ГРАДБА СО СЛЕДНА КВАДРАТУРА: - 80 М2, 1КАТ, З...

960 €
или предлог цена
Битола

Станови

АТРАКТИВНА ВИЛА-КУЌА ВО ДИХОВО СО ДВОР 700 М2

СЕ ПРОДАВА АТРАКТИВНА ВИЛА-КУЌА ВО СЕЛО ДИХОВО, ПРИЗЕМЈЕ ПЛУС КАТ ВКУ...

70.000 €
или предлог цена
Битола

Куќи / Вили

СЕ ПРОДАВА КУЌА ОД 140 М2 СО ДВОР ОД 250 М2

СЕ ПРОДАВА КУЌА ВО НАСЕЛБА ГОРНО ОРИЗАРИ ПРИЗЕМЈЕ ПЛУС КАТ ВКУПНА ПОВ...

55.000 €
или предлог цена
Битола

Куќи / Вили

ПРОДАЖБА НА НОВИ СТАНОВИ КАЈ ТРУДОТ

СЕ ПРОДАВА НОВ СТАНА КАЈ ТРУДОТ - 3 КАТ-ПОТКРОВЈЕ БЕЗ ГОЛЕМИ КОСИНИ....

77.000 €
или предлог цена
Битола

Станови

СЕ ПРОДАВА НИВА 7260 М2 ВО АТАР НА С.НОВАЦИ

СЕ ПРОДАВА ЗЕМЈОДЕЛСКО ЗЕМЈИШТЕ ВО АТАР НА С.НОВАЦИ ВО БЛИЗИНА НА АСФ...

13.000 €
или предлог цена

ПРОДАЖБА НА ПАРЦЕЛИ ВО АТАР НА С.ЦАПАРИ

СЕ ПРОДАВААТ ПОВЕЌЕ ПАРЦЕЛИ ВО АТАРОТ НА СЕЛО ЦАПАРИ СО РАЗЛИЧНИ КВАД...

4 €
или предлог цена

НОВ СТАНБЕН ОБЈЕКТ-СТАНОВИ НА ПРОДАЖБА ВО ИЗГРАДБА

СЕ ПРОДАВААТ СТАНОВИ ВО ГРАДБА ВО НОВ СОВРЕМЕН СТАНБЕН ОБЈЕКТ СО СЛЕД...

840 €
или предлог цена
Битола

Станови

СЕ ИЗДАВА ДЕЛОВЕН ПРОСТОР 140 М2 ВО ДОВЛЕЏИК

СЕ ИЗДАВА ДЕЛОВЕН ПРОСТОР ОД 140 М2 ВО НАСЕЛБА ДОВЛЕЏИК СО ДВА ВЛЕЗА ...

По Договор
или предлог цена

СЕ ПРОДАВА ПАРЦЕЛА 2000 М2 НА ОДЛИЧНА ЛОКАЦИЈА

СЕ ПРОДАВА ПАРЦЕЛА СО КВАДРАТУРА ОД 2000 М2 НА ОДЛИЧНА ЛОКАЦИЈА, НА И...

По Договор
или предлог цена

ГРАДЕЖНА ПАРЦЕЛА ВО БИСТРИЦА СО ДВОРНО МЕСТО И ПОМ.ОБЈЕКТИ

СЕ ПРОДАВА ГРАДЕЖНА ПАРЦЕЛА ОД 300 М2 ВО СЕЛО БИСТРИЦА СО ДВА ОБЈЕКТИ...

15.000 €
или предлог цена

СЕ ПРОДАВААТ ДВЕ ПАРЦЕЛИ НА ИНДУСТРИСКИ ПАТ 4561 М2

СЕ ПРОДАВААТ ДВЕ ПАРЦЕЛИ НА ИНДУСТРИСКИ ПАТ ОД ЛЕВО И ОД ДЕСНО НА ПАТ...

По Договор
или предлог цена

Се продава трособен стан 74м2 на Партизанска

Се продава трособен реновиран стан од 74 м2 со дневен престој ,кујна,...

По Договор
или предлог цена
Битола

Станови

СЕ ПРОДАВА ПАРЦЕЛА 7200 М2 НА ГЛАВНИОТ ПАТ ЗА ПЕЛИСТЕР

СЕ ПРОДАВА ПАРЦЕЛА 7200 М2 НА ГЛАВНИОТ ПАТ ЗА ПЕЛИСТЕР СО ДИРЕКТЕН ИЗ...

По Договор
или предлог цена

СЕ ИЗДАВА ДВОСОБЕН СТАН ВО ЦЕНТАР ЗА ДЕЛОВЕН ПРОСТОР

СЕ ИЗДАВА СТАН КАКО ДЕЛОВЕН ПРОСТОР ОД 52М2 ВО ЦЕНТАР , ЈУГОИСТОЧНА С...

300 €
или предлог цена
Битола

Станови

Страна 1 од 3

Делта Ин - Агенција за недвижности

Телефон: 38971815015, 047615090

Адреса: ул.Велешка бр.17

Град: Битола

Facebook страна: https://www.facebook.com/deltainagencijabitola

Посредување при купопродажба и изнајмување на сите видови недвижен имот - станови, куќи, деловен простор, магацини, дуќани, градежни парцели.

Контактирајте го огласувачот преку е-маил
Внесете го точниот резултат:
Spam protection & IP save
Испраќање на рекламни понуди е строго забрането!
Испрати порака
Делта Ин - Агенција за недвижности

ул.Велешка бр.17

Битола

www.reklama5.mk/deltainagencijabitola

38971815015, 047615090

Добредојдовте на Reklama5.mk

Со цел да ја направиме Реклама5 полесна и подостапна за употреба, ние користиме cookies на нашата веб страница. Со сурфање на reklama5.mk се согласувате да користите колачиња. Детални информации можете да најдете на Политика за колачиња

Се согласувам