ZDRAVESKI - REAL ESTATE


Stanovi od 45m2 i 50m2 na 300m od ezeroto - ZDRAVESKI

Se prodavaat stanovi vo zavrsna faza na gradba, na 300m od bregot na ...

1.560 €
или предлог цена
Охрид

Станови

Stan vo gradba od 31m2 na Bul.Turisticka - ZDRAVESKI

Станови во градба на бул.Туристичка- Охрид Квадратури од Вертикала ...

По Договор
или предлог цена
Охрид

Станови

Stan od 78m2 na Ul Bogomilska - ZDRAVESKI

‼️Стан од 78м2 во центарот на Охрид‼️ Станот поседува гаража 13м2 и ...

1.000 €
или предлог цена
Охрид

Станови

Stan od 66m2 vo Daljan - ZDRAVESKI

Se prodava stan vo Naselba Daljan Stanot ima vkupna povrsina od 66m...

870 €
или предлог цена
Охрид

Станови

Stan od 66 m2 na Ul. Bogomilska - ZDRAVESKI

Se prodava stan od 66m2 na Ul. Bogomilska, vo neposredna blizina na c...

90.000 €
или предлог цена
Охрид

Станови

Stan vo gradba od 75,50m2 - ZDRAVESKI

Нов дом за тебе и твоето семејство кој ги задоволува сите сегменти на...

1.300 €
или предлог цена
Охрид

Станови

Stan vo gradba od 35.50m2 - ZDRAVESKI

Нов дом за тебе и твоето семејство кој ги задоволува сите сегменти на...

1.300 €
или предлог цена
Охрид

Станови

Stan vo gradba od 71,50m2 - ZDRAVESKI

Нов дом за тебе и твоето семејство кој ги задоволува сите сегменти на...

1.300 €
или предлог цена
Охрид

Станови

Stan vo gradba od 76m2 - ZDRAVESKI

Нов дом за тебе и твоето семејство кој ги задоволува сите сегменти на...

1.300 €
или предлог цена
Охрид

Станови

Stan vo gradba od 43,50m2 - ZDRAVESKI

Нов дом за тебе и твоето семејство кој ги задоволува сите сегменти на...

1.300 €
или предлог цена
Охрид

Станови

Stan vo gradba od 54,50m2 - ZDRAVESKI

Нов дом за тебе и твоето семејство кој ги задоволува сите сегменти на...

1.300 €
или предлог цена
Охрид

Станови

Stan vo gradba od 49,50m2 - ZDRAVESKI

Нов дом за тебе и твоето семејство кој ги задоволува сите сегменти на...

1.300 €
или предлог цена
Охрид

Станови

Stan vo gradba od 76m2 - ZDRAVESKI

Нов дом за тебе и твоето семејство кој ги задоволува сите сегменти на...

1.300 €
или предлог цена
Охрид

Станови

Stan vo gradba od 69,50m2 - ZDRAVESKI

Нов дом за тебе и твоето семејство кој ги задоволува сите сегменти на...

1.300 €
или предлог цена
Охрид

Станови

Stan vo gradba od 60,50m2 - ZDRAVESKI

Нов дом за тебе и твоето семејство кој ги задоволува сите сегменти на...

1.300 €
или предлог цена
Охрид

Станови

Stan od 100m2 na Ul 7mi Noemvri - ZDRAVESKI

Стан од 100м2 во центарот на Охрид‼️ Станот го има следниот распоред...

1.100 €
или предлог цена
Охрид

Станови

Ekskluzivni apartmani so pogled na Ohridsko Ezero 62m2

🌅ПРОДАЖБА НА ЕКСКЛУЗИВНИ АПАРТМАНИ СО ПОГЛЕД НА ОХРИДСКОТО ЕЗЕРО🌅 ...

1 €
или предлог цена
Охрид

Станови

Ekskluzivni apartmani so pogled na Ohridsko Ezero 43m2

🌅ПРОДАЖБА НА ЕКСКЛУЗИВНИ АПАРТМАНИ СО ПОГЛЕД НА ОХРИДСКОТО ЕЗЕРО🌅 ...

1 €
или предлог цена
Охрид

Станови

Ekskluzivni apartmani so pogled na Ohridsko Ezero 54m2

🌅ПРОДАЖБА НА ЕКСКЛУЗИВНИ АПАРТМАНИ СО ПОГЛЕД НА ОХРИДСКОТО ЕЗЕРО🌅 ...

1 €
или предлог цена
Охрид

Станови

Ekskluzivni apartmani so pogled na Ohridsko Ezero 88m2

🌅ПРОДАЖБА НА ЕКСКЛУЗИВНИ АПАРТМАНИ СО ПОГЛЕД НА ОХРИДСКОТО ЕЗЕРО🌅 ...

1 €
или предлог цена
Охрид

Станови

Ekskluzivni apartmani so pogled na Ohridsko Ezero 55m2

🌅ПРОДАЖБА НА ЕКСКЛУЗИВНИ АПАРТМАНИ СО ПОГЛЕД НА ОХРИДСКОТО ЕЗЕРО🌅 ...

1 €
или предлог цена
Охрид

Станови

Stan vo gradba od 70m2 Bul. Turisticka - ZDRAVESKI

Станови во градба на бул.Туристичка- Охрид Квадратури од Вертикала2...

1.200 €
или предлог цена
Охрид

Станови

Stan vo gradba od 54m2 Bul. Turisticka - ZDRAVESKI

Станови во градба на бул.Туристичка- Охрид Квадратури од Вертикала ...

1.200 €
или предлог цена
Охрид

Станови

Stan vo gradba od 68m2 Bul. Turisticka - ZDRAVESKI

Станови во градба на бул.Туристичка- Охрид Квадратури од Вертикала ...

1.200 €
или предлог цена
Охрид

Станови

Stan vo izgradba od 70m2 na Bogomilska - ZDRAVESKI

‼️Нов стан од 70м2 во изградба со можност за два одделни апартмани‼️ ...

1.500 €
или предлог цена
Охрид

Станови

Stan od 66m2 vo centralno podracje - ZDRAVESKI

‼️Стан од 66м2 со 20м2 двор во центарот на Охрид‼️ Станот го има сле...

1.350 €
или предлог цена
Охрид

Станови

Stan od 58m2 vo centralno podracje - ZDRAVESKI

‼️Стан од 58м2 во центарот на Охрид‼️ Станот го има следниот распоре...

80.000 €
или предлог цена
Охрид

Станови

Stan od 119m2 na Bulevar Turisticka- ZDRAVESKI

Се продава стан од 119м2 во Охрид. Лоциран е во близина на Гимназија...

147.000 €
или предлог цена
Охрид

Станови

Stan od 59m2 i 7m2 podrum na Ul. Karpos Vojvoda - ZDRAVESKI

Se prodava stan od 59m2 i 7m2 podrum na Ulica. Karpos Vojvoda. Stano...

87.500 €
или предлог цена
- 3 % Попуст
90.000 €
Охрид

Станови

Stan od 28,7 m2 vo zavrsna faza na gradba - ZDRAVESKI

Стан од 28,7м2 во завршна фаза на градба (06.2023) 📍Локација: Буле...

1.300 €
или предлог цена
Охрид

Станови

Stan od 83m2 na Bulevar Turiticka - ZDRAVESKI

Se prodava stan od 83m2 i podrum od 8m2 na Bulevar Turisticka. Stano...

1.200 €
или предлог цена
Охрид

Станови

Stan od 108m2 vo Centar - ZDRAVESKI

Se prodava stan, od 108m2 vo Centar so direkten pogled na ezeroto. S...

2.500 €
или предлог цена
Охрид

Станови

Ekskluzivni apartmani so pogled na Ohridsko Ezero 43m2-88m2

ПРОДАЖБА НА ЕКСКЛУЗИВНИ АПАРТМАНИ СО ПОГЛЕД НА ОХРИДСКОТО ЕЗЕРО🌅 Об...

1 €
или предлог цена
Охрид

Станови

Stan vo gradba od 69.60m2 centralno podracje - ZDRAVESKI

Се продава стан од 69.60м2. Нова градба на чекор од центарот на град...

1.500 €
или предлог цена
Охрид

Станови

Stan vo gradba od 70m2 centralno podracje - ZDRAVESKI

Се продава стан од 70.10м2. Нова градба на чекор од центарот на град...

1.500 €
или предлог цена
Охрид

Станови

Deloven prostor za iznajmuvanje - ZDRAVESKI

Se iznajmuva deloven prostor vo blizina na Dua Mall -Genc Objektot s...

1 €
или предлог цена

Deloven prostor za iznajmuvanje - ZDRAVESKI

Se iznajmuva deloven prostor vo blizina na Dua Mall -Genc Objektot s...

1 €
или предлог цена

Kukja od 188m2 vo Daljan - ZDRAVESKI

Se prodava kukja od 188m2 korisna vnatresna povrsina, i 221m2 dvorno ...

210.000 €
или предлог цена
Охрид

Куќи / Вили

Dupleks od 107m2 Egejski - ZDRAVESKI

Se prodava dupleks od 107m2 Stanot e so sledniot raspored: - 2 Dne...

80.000 €
или предлог цена
Охрид

Станови

Stanovi vo gradba od 31m2 do 70m2 Bul.Turisticka - ZDRAVESKI

Станови во градба на бул.Туристичка- Охрид Квадратури од Вертикала ...

1.200 €
или предлог цена
Охрид

Станови

Ekskluzivni apartmani so pogled na Ohridsko Ezero 28m2-88m2

ПРОДАЖБА НА ЕКСКЛУЗИВНИ АПАРТМАНИ СО ПОГЛЕД НА ОХРИДСКОТО ЕЗЕРО🌅 ...

1 €
или предлог цена
Охрид

Станови

Ekskluzivni apartmani so pogled na Ohridsko Ezero 29m2

🌅ПРОДАЖБА НА ЕКСКЛУЗИВНИ АПАРТМАНИ СО ПОГЛЕД НА ОХРИДСКОТО ЕЗЕРО🌅 ...

1 €
или предлог цена
Охрид

Станови

Ekskluzivni apartmani so pogled na Ohridsko Ezero 28m2

🌅ПРОДАЖБА НА ЕКСКЛУЗИВНИ АПАРТМАНИ СО ПОГЛЕД НА ОХРИДСКОТО ЕЗЕРО🌅 ...

1 €
или предлог цена
Охрид

Станови

Ekskluzivni apartmani so pogled na Ohridsko Ezero 30m2

🌅ПРОДАЖБА НА ЕКСКЛУЗИВНИ АПАРТМАНИ СО ПОГЛЕД НА ОХРИДСКОТО ЕЗЕРО🌅 ...

1 €
или предлог цена
Охрид

Станови

Deloven prostor vo centarot na Ohrid od 292m2 - ZDRAVESKI

Se prodava i iznajmuva deloven prostor vo centar na Ohrid od 292m2. ...

1 €
или предлог цена

Ekskluzivni apartmani so pogled na Ohridsko Ezero 54m2

🌅ПРОДАЖБА НА ЕКСКЛУЗИВНИ АПАРТМАНИ СО ПОГЛЕД НА ОХРИДСКОТО ЕЗЕРО🌅 ...

1 €
или предлог цена
Охрид

Станови

Stan vo gradba od 62 m2 na Ul. Asnom - ZDRAVESKI

Se prodava stan, od 62m2 vo gradba na Ul. Asnom, pozadi market Tamaro...

1.200 €
или предлог цена
Охрид

Станови

Stan vo gradba od 59 m2 na Ul. Asnom - ZDRAVESKI

Se prodava stan, od 59m2 vo gradba na Ul. Asnom, pozadi market Tamaro...

1.200 €
или предлог цена
Охрид

Станови

Luksuzna kukja od 480m2 Ul. Radojca Novicik - ZDRAVESKI

Se prodava luksuzna kukja na Ul. Radojca Novicik. Kukjata e na tri ...

240.000 €
или предлог цена
Охрид

Куќи / Вили

Stan od 65m2 so dvor od 50m2 vo Ohrid - ZDRAVESKI

Стан од 65м2 на приземје со двор од 50м2 Се продава стан од 65м2 на...

108.000 €
или предлог цена
Охрид

Станови

Kukja so bazen vo S. Ljubanista - Ohrid - ZDRAVESKI

Kukja vo Ljubanista Ohrid od 130m2 Se prodava namestena kukja vo Se...

120.000 €
или предлог цена
Охрид

Куќи / Вили

Страна 1 од 3

ZDRAVESKI - REAL ESTATE

Телефон: 078303253

Град: Охрид

Контактирајте го огласувачот преку е-маил
Внесете го точниот резултат:
Spam protection & IP save
Испраќање на рекламни понуди е строго забрането!
Испрати порака
ZDRAVESKI - REAL ESTATE

6000

Охрид

www.reklama5.mk/PremiumDetails?id=974173

078303253

Добредојдовте на Reklama5.mk

Со цел да ја направиме Реклама5 полесна и подостапна за употреба, ние користиме cookies на нашата веб страница. Со сурфање на reklama5.mk се согласувате да користите колачиња. Детални информации можете да најдете на Политика за колачиња

Се согласувам